Resultaten laden ...

Hollandsch Diep 61 63

57 m2 kantoorruimte te huur in Capelle aan den IJssel

Kenmerken

Huurprijs € 546 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Diepenbuurt
Bouwjaar 1981

Betreft
Het betreft een bedrijfsverzamelgebouw dat is gelegen op een zichtlocatie aan het Hollandsch Diep 61-63 te Capelle aan den IJssel. Voor de verhuur is een kantoorruimte beschikbaar van ca. 57 m² BVO aan het Hollandsch Diep 63R, welke is gelegen op de 2e verdieping van het gebouw. Er zijn ruime parkeermogelijkheden op het bij het object behorende afsluitbare parkeerterrein.

Locatie
Het object is gelegen in het centrum van Capelle aan den IJssel tegenover het winkelcentrum en metro- en busstation “De Terp”. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens gunstig, het object is gelegen vlakbij de N210, welke de verbinding vormt tussen de A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) en de A20 (Hoek van Holland-Gouda).

Voorzieningen
De kantoorunits worden opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
• Centrale entree middels schuifdeuren afgesloten zowel aan de voorzijde
(metro) als aan de achterzijde (parkeerterrein) van het gebouw.
• Twee personenliften;
• Pantry;
• Gescheiden toiletgroepen in de algemene ruimten;
• Systeemplafond met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
• Verwarming middels radiatoren;
• Airconditioning;
• Kabelgoten;
• Afgewerkte wanden;
• Vloerbedekking;
• Te openen ramen.

Parkeren
Aan de achterzijde van het kantoorpand bevindt zich, een middels een slagboom afgesloten, parkeerterrein. Wanneer huurder bezoekers ontvangt, kunnen deze middels een muntje het terrein verlaten.

Indeling
circa 57 m² BVO

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 546,25 per maand exclusief BTW en servicekosten.

Huurtermijn
De minimale huurperiode is één jaar.

Huurbetaling
Bij vooruitbetaling te voldoen in maandelijkse termijnen.

Oplevering
Per direct.

Voorschot servicekosten
Het voorschot op de servicekosten bedraagt € 37,50 per m² per jaar excl. BTW.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met 7% worden verhoogd.

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan