Resultaten laden ...

Hoofdweg 66

27 - 67 m2 kantoorruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs € 625 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Het Lage Land

Update 26 juli 2023: Per 1 november 2023 komt unit 14 binnen Ntoren vrij. De huurprijs zal € 623,40 excl. btw per maand bedragen met indexatie per 1 januari 2024. Eventueel kan er een meubilair set (bureau, stoel en archiefkast) worden gehuurd voor € 15 per maand ex btw.

Voor verhuur bieden wij diverse hoogwaardige kantoorruimtes aan vanaf ca. 27 m² tot 67 m² VVO in het concept Ntoren. Ntoren is een stijlvol full-service kantoorconcept gelegen aan Hoofdweg 66 te Rotterdam. Binnen dit moderne kantoorverzamelgebouw is het mogelijk een gestoffeerde turnkey kantoorruimte te huren die naar eigen smaak kan worden ingericht. Ook het huren van een volledig gemeubileerde kantoorruimte is mogelijk.

Oppervlakte:
Het betreffen kantoorruimtes vanaf ca. 27 m² VVO tot 67 m² VVO.

Voorzieningen en services:
- Representatieve entree met intercomsysteem;
- Vergaderruimte inbegrepen in de huur (fair use);
- Gezamenlijke toiletten;
- Algemene beveiliging;
- Personenlift;
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Buitenzonwering;
- Verwarming middels radiatoren;
- Airconditioning;
- Gezamenlijke pantry voorzien van combimagnetron, koelkast, vaatwasser en koffiezetapparaat. Koffie en thee is inbegrepen in de huur;
- Wekelijkse schoonmaak van de kantoorruimte inclusief algemene ruimtes;
- Mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein;
- Snelle Wifi/internet.

Ligging en bereikbaarheid:
Ntoren is gunstig gelegen direct tegenover de uitvalswegen S109, A16 en A20. Er is een goede verbinding vanaf de Hoofdweg naar het centrum van Rotterdam. Ook per openbaar vervoer is de kantoorruimte goed bereikbaar middels station Rotterdam-Alexander met verbindingen naar Rotterdam Centrum, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Naastgelegen aan het station bevindt zich het overdekte Alexandrium Shopping Center met ruim aanbod aan winkels, restaurants en een supermarkt.

Parkeren:
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Tevens is het mogelijk om te parkeren op eigen terrein achter de slagboom voor € 59,- excl. BTW per maand.

Energielabel:
Het object beschikt over energielabel C.

Huurprijs:
Vanaf € 624,- per maand inclusief servicekosten, exclusief BTW.

Huurbetaling:
De maandelijkse huurpenningen, servicekosten en omzetbelasting worden door de beheerder van de verhuurd geïncasseerd middels automatische incasso.

Oplevering:
In overleg, kan per direct.

Huurtermijn:
1 jaar met verlenging.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks per 1 januari, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste één maand huurverplichting, inclusief servicekosten en BTW.

Omzetbelasting:
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Algemeen:
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees meer op onze website:
https://www.vdpanne.nl/