Resultaten laden ...

Hoogeveenenweg 211

84 m2 kantoorruimte te huur in Nieuwerkerk aan den IJssel

Kenmerken

Huurprijs € 850 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijventerrein De Hooge Venen
Bedrijventerrein Hooge Veenen

Voor verhuur bieden wij aan ca. 84 m² kantoorruimte gelegen op het bedrijventerrein de Hoogeveenen te Nieuwerkerk aan den IJssel. Het betreft een keurige kantoorruimte aan de voorzijde van het gehele object beschikt over een eigen entree, toilet, pantry en kantoorruimte op de begane grond, op de eerste verdieping zijn er twee aparte ruimtes beschikbaar. Het is mogelijk om op eigen terrein te parkeren, er zijn 4 parkeerplaatsen beschikbaar direct voor de entree. De kantoorruimte ligt op ca. 1 kilometer van de A20 (Gouda-Hoek van Holland) en de verbindingsweg N219 naar de A12 (Utrecht-Den Haag). Nieuwerkerk aan den IJssel beschikt over een treinstation evenals buslijnen. Hierdoor is de bereikbaarheid voor uw medewerkers gegarandeerd.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt 84 m² en is als volgt verdeeld over de twee bouwlagen:
Begane grond: ca. 45 m²
Eerste verdieping: ca. 39 m²

Parkeren:
De ruimte beschikt over 4 eigen parkeerplaatsen direct voor de kantoorruimte gelegen.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte wordt opgeleverd op volgende wijze:
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen (gedeeltelijk LED);
- Vloerbedekking;
- Toilet;
- Airco;
- Verwarming middels cv-installatie en radiatoren;
- Pantry;
- Te openen ramen;
- Getint glas.

Locatie/bereikbaarheid:
De kantoorruimte ligt op ca. 1 kilometer van de A20 (Gouda-Hoek van Holland) en de verbindingsweg N219 naar de A12 (Utrecht-Den Haag). De Gemeente Nieuwerkerk beschikt over een treinstation evenals buslijnen. Hierdoor is de bereikbaarheid voor uw medewerkers gegarandeerd. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een verscheidenheid aan bedrijven uit de zakelijke dienstverlening, research & development en productiebedrijven. De oppervlakte van het bedrijventerrein beslaat ca. 26 ha.

Huurprijs:
€ 850,- per maand excl. BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € 40,- per m² per jaar excl. BTW ten behoeve de navolgende diensten:
- Onderhoud terrein;
- Onderhoud installaties;
- Voorschot gas, water en elektra;
– 5% administratiekosten over het bovengenoemde leveringen en diensten.
Het gebruik van gas, water en elektra zal worden verrekend op basis van nacalculatie.

Opleveringsdatum:
In overleg, per direct mogelijk.

Huurtermijn:
2 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 1 jaar.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Energielabel:
Het object heeft een energielabel F welke geldig is tot 17-10-2032.

Bestemmingsplan:
Het object valt in het bestemmingsplan "Hooge Veenen 2013" en heeft als bestemming o.a. kantoorruimte, Artikel 4 – Bedrijf.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees meer op onze website:
https://www.vdpanne.nl/