Resultaten laden ...

Hoorn 99

40 m2 kantoorruimte te huur in Alphen aan den Rijn

Kenmerken

Huurprijs € 645 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Rijnhaven
Bedrijventerrein Rijnhaven (Alphen a/d Rijn)

FLEXOFFICES HOORN 99 IN DE VERHUUR!

Algemeen:
Op een uitstekend goed bereikbare locatie, langs de Hoorn en grenzend aan de achterzijde van de Rijnhaven, bevindt zich dit recentelijk vernieuwde, riante kantoorgebouw met een groot toebehorend parkeerterrein voor ca. 20 auto’s, liggend aan de Hoorn 99 te Alphen aan den Rijn.

Bereikbaarheid:
Het object is op enkele autominuten van de Rijksweg N11 verwijderd (Leiden - Alphen aan den Rijn - Bodegraven). Hierdoor is een goede aansluiting gegarandeerd met de snelwegen A4 (Den Haag - Amsterdam) en A12 (Den Haag - Utrecht - Arnhem).

Door de komst van de ‘Koningin Máximabrug’ aan de ‘Oude Rijn’ zal het doorgaande verkeer vanuit Koudekerk aan den Rijn door bedrijventerrein ‘Hoorn-West’ richting de Rijksweg N11 worden geleid.

Per openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij de op twee minuten loopafstand gelegen bushalten van waaruit het station, met buslijn 381, van Alphen goed bereikbaar is. Tevens biedt het busnet goede aansluitingen met Den-Haag.

Oppervlakte/prijs/servicekosten:
Het kantoorgebouw beschikt over diverse kantoorruimtes die apart te huren zijn.

Beschikbare kantoorruimte:
Oppervlakte Huur per maand Servicekosten per maand
Ruimte 2.2: 40 m² € 645,- € 185,-
Ruimte 2.3: VERHUURD
Ruimte 2.4: VERHUURD
Ruimte 2.6: VERHUURD

Parkeerplaats(en)/buitenterrein:
Het riante terrein is toegankelijk door middel van een dam over de brede sloot welke zich aan de voorzijde bevindt. Het terrein bestaat uit een grindpad en heeft een rustige uitstraling door de voorliggende vijver met sierlijke fontein. Rechtsvoor bevindt zich de entree, linksachter langs het gebouw is een groot parkeerterrein bereikbaar.

Prijs parkeerplaats: € 40,- per maand per parkeerplaats.

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.

Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 kalendermaanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Oplevering:
Per direct beschikbaar.

Opleveringsniveau:
Kantoorruimte:
* hal met toegangssysteem (entree);
* dubbele toiletgroep m/v;
* systeemplafond met inbouw LED verlichting;
* kabelgoten voorzien van elektra- en databekabeling;
* geïsoleerde beglazing;
* luxe keuken;
* PVC visgraat;
* technische ruimte met opstelplaats tussenmeters en cv-ketel;
* airco;
* voldoende daglicht door de vele raampartijen;

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurtermijn:
Flexibele huurtermijnen bespreekbaar.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Alphen aan den Rijn
Sectie: A
Nummer: 7018
Grootte: 2.127 m²
Omschrijving: Bedrijvigheid (industrie) / Erf – Tuin

Bestemmingsplan:
Bestemmingsplan kunt u bij ons opvragen.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan