Resultaten laden ...

Kasteelhof 1 -9

4.075 m2 kantoorruimte te koop in Born

Kenmerken

Prijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed

Gedeeltelijk verhuurd karakteristiek object, zijnde een Rijksmonument; ‘de Kasteelhoeve’.

Het object is uitstekend onderhouden. Intern is een mooie mix zichtbaar tussen originele elementen en moderne aspecten. De thans vigerende invulling betreft kantoren. Het kantoor is ruim van opzet en relatief makkelijk in delen op te splitsen en te verhuren. Er zijn meerdere unieke eigenschappen die men niet snel aantreft in andere kantoren, denk aan prachtige dakspanten die mooi in het zicht zitten, vele veldbrand stenen muurpartijen alsmede enkele steens wenteltrappen. De benadering van het kantoor is ook uniek, via meerdere bruggetjes rondom de slotgracht.

Het object maakt deel uit van het kasteelcomplex in het centrum van Born. De kasteelhoeve bood onderdak aan het vee van de kasteelheer en werden de opbrengsten van de gewassen bewaard.

Locatie:
Het object gesitueerd is op loopafstand van het centrum van de dorpskern Born. Born is gesitueerd in het centrum van Limburg met goede uitvalswegen naar zowel Maastricht/Luik, als Parkstad/Heerlen en Roermond/Venlo. Onmiddellijk naast het aangebodene ligt Kasteelpark Born. Deze kleinschalige dierentuin trekt ca. 75.000 - 100.000 bezoekers per jaar. Bezoekers lopen via het kasteel naar de entree van het park. Mede hierdoor is de passantenstroom voor het aangebodene toegenomen.

Born telt ca. 6.000 inwoners en maakt deel uit van Gemeente Sittard-Geleen. Born is vooral bekend door de huisvesting van VDL Nedcar, de grootste Nederlandse autoproducent.

Bereikbaarheid:
Per auto: Langs Born loopt de autosnelweg A2, die Zuid-Limburg met de rest van het land verbindt. Ten noordoosten van Born ligt de N297, die de A2 met de Duitse A46 verbindt.

Bushaltes zijn op loopafstand bereikbaar.

Object:

Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte (v.v.o.)
Kelder opslagruimte ca. 363 m²
Begane Grond multifunctionele ruimte ca. 1.432 m²
Eerste verdieping multifunctionele ruimte ca. 1.226 m²
Tweede verdieping multifunctionele ruimte ca. 1.054 m²

Totaal ca. 4.075 m²

Parkeren:
Parkeerplaatsen zijn er op de binnenplaats (eigen parkeerplaatsen behorende tot het verkochte) en op de naastgelegen markt (openbare parkeerplaatsen)

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Born-Buchten-Holtum´ bestemd als ´Maatschappelijk´ met?Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd.

Koopgegevens:
Vraagprijs:
Nader overeen te komen.

Aanvaarding:
In overleg.

Kadastrale info:
het object is kadastraal bekend:
Gemeente Born, sectie C, nummers 2424+2339
Totaal groot: 5.900 m²

Eigendom soort:
Volle eigendom.

Oplevering:
In huidige staat, deels verhuurd en bezemschoon.

Erfdienstbaarheden:
erfdienstbaarheden zijn er niet bekend. Bij verkoop zullen er erfdienstbaarheden gevestigd dienen worden, o.a. voor de nieuwe ingang van het Kasteelpark, aan de achterzijde van het verkochte.

Verkoop van dit object is te allen tijde onder voorbehoud van schriftelijke goedkeuring door eigenaar. Alle maten en afmetingen zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan