Resultaten laden ...

De Hoop
|
Keizersgracht 209

189 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Grachtengordel-West

OBJECT
Op een van de meest gewilde gedeelten van de Amsterdamse grachtengordel bieden wij deze prachtige kantoorruimte aan. Het rijksmonument is gebouwd in 1734 midden in het historische centrum van Amsterdam. Het monumentale kantoorgebouw bestaat in totaal uit circa 1.095 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over een souterrain, beletage,
eerste, tweede, derde en vierde verdieping, alsmede een ruim achter-/koetshuis welke tevens dient als volwaardige kantoorruimte.

Het rijksmonument is gelegen aan de Keizersgracht, welke wordt beschouwd als een van de mooiste grachten in de stad. Het object is gelegen nabij de Westermarkt met de populaire 9 straatjes, Leidseplein en het Vondelpark op loopafstand gelegen. Kortom een perfecte locatie met een zeer gevarieerd winkelaanbod met exclusieve boetieks, gezellige cafés en goede restaurants.

OPPERVLAKTE
Voor verhuur is er circa 189 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar gesitueerd in drie verschillende stijlkamers. De stijlkamers stammen uit verschillende periodes waardoor ze in verschillende stijlen zijn gebouw.

HUURPRIJS
Bel-etage: € 351,- per m² v.v.o. per jaar;

Bovengenoemde huurprijs dient te worden vermeerderd met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 45,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW op basis van nacalculatie.

PARKEREN
Parkeren kan op de openbare weg of in de nabij gelegen parkeergarages de Wijdesteegparkingen en de Bijenkorf.

OPLEVERNIVEAU
De beschikbare ruimten zijn momenteel voorzien van een inbouwpakket met gedeeltelijk monumentale status.

HUURPERIODE
Het betreft een onderhuursituatie. Huidig huurder heeft een huurovereenkomst tot en met 28 februari 2026. Een directe huurovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.

BEREIKBAARHEID
Keizersgracht 209 ligt in het gebied De 9 straatjes aan de kant van de goed te bereiken Raadhuisstraat.

Per auto:
De kantoorruimte is vanuit diverse richtingen, maar vooral via de Raadhuisstraat, goed bereikbaar per auto.

Per openbaar vervoer:
Per openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar. Het Centraal Station is gemakkelijk te bereiken door diverse tram-, en busverbindingen op de naastgelegen Raadhuisstraat, Westermarkt. Tramlijnen 13, 14 en 17 brengen je onder andere naar Amsterdam Centraal station en NS station Amsterdam Lelylaan.

Door de komst van de Noord/ Zuidlijn, rijdt je met metro 52, in een kwartier van station Noord naar station Zuid via 6 nieuwe metrostations: Noorderpark, Centraal Station, Rokin, Vijzelgracht, De Pijp en Europaplein. Dagelijks reizen zo’n 30.000 mensen met de Noord Zuidlijn.

Lees meer op onze website:
http://www.trec.nl

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan