Resultaten laden ...

Keizersgracht 321

105 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 4.495 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Grachtengordel-West

Algemeen
Het prachtig monumentaal grachtenpand 'Het Roode Huys' gelegen aan de Keizersgracht in Amsterdam en onderverdeeld in het souterrain, bel-etage, 1e t/m 4e met een unieke zolderverdieping en een heerlijk gemeenschappelijke tuin.

Het grachtenpand bestaat uit indrukwekkende plafonds, trapleuningen, ornamenten en alle balustrades zijn origineel. Alle verdiepingen zijn onderverdeeld in diverse kantoor(units) en ideaal voor hoogwaardig kantoorgebruik. Verder kunnen alle huurders ook gebruik maken van de keuken in het souterrain.

De locatie is gelegen in hartje centrum nabij de bekende winkelstraatjes- 9 straatjes, dus er zijn voldoende gezellige restaurantjes en heerlijke lunch locaties aanwezig.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van het gebouw is circa 900 m² en de beschikbare unit is gelegen op de 3e en 4e verdieping en heeft een oppervlakte van ca. 148m².

Huurprijs
De huurprijs bedraagt €4.495,- per maand excl. BTW en servicekosten.

Staat van oplevering
De kantoorruimte wordt Turn-Key opgeleverd met o.a.;
- Pantry;
- Toilet met fontein;
- Houten vloer.

Servicekosten
De servicekosten bedragen €615,- per maand excl. BTW, t.b.v. o.a. het gebruik van gas, water, elektra, verwarming en internet.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de wettelijk geldende btw.

Huurovereenkomst
Model verhuurder gebaseerd op ROZ (2015) met aanvullende bepalingen van verhuurder.

Overige voorwaarden
Nader overeen te komen.