Resultaten laden ...

Marconilaan 1 en 23

203 - 962 m2 kantoorruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs € 150 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Limbeek-Noord

MARCONILAAN 1 EN 23 EN BOSCHDIJK 295

Locatie
Gelegen op een zeer prominente zichtlocatie aan de binnenring van Eindhoven en de noordelijke invalsweg Boschdijk, bieden wij de commerciële ruimtes aan op de begane grond. Dit prachtige gebouw valt op. De hoogte, de plek, het ontwerp, de gevelkleuren, alles aan dit gebouw vraagt je aandacht.

Object
De plint van het object bestaat uit drie commerciële units, als volgt verdeeld:

unit 1: 261 m²;
unit 2: 203 m²;
unit 3: 500 m².

De circa 235 bovengelegen woonappartementen zijn alle in verhuurde staat.

Opleveringsniveau
De units worden casco opgeleverd en zijn reeds voorzien van geluidsisolerende puien met entree. Door de casco oplevering is er voor de huurder alle vrijheid om indeling en afbouw naar wens te realiseren. De units zijn voorzien van afgedopte riolering die zijn afgestemd op de door architect ingetekende sanitaire ruimten. Verder is er per unit een aansluiting op het openbaar verwarmingssysteem van ENNatuurlijk waar de huurder diens verwarmingssysteem op kan aansluiten. Verwarming middels vloerverwarming behoort ook tot de mogelijkheden. Ten aanzien van de ventilatie zijn alle units tot aan het dak voorzien van kanalen ten behoeve van de lucht aan en -afvoer, waarop huurder diens ventilatiesysteem kan aansluiten. Verder beschikken de units alle over een eigen Ziggo (koper) en Reggefiber (glasvezel)aansluiting, elektra aansluiting van 3x25A en watermeter.

Parkeren
Voor de commerciële units zijn parkeerplaatsen beschikbaar in de ondergelegen parkeerkelder, toegankelijk via speedgate middels kentekenregistratie. Parkeerplaatsen in de kelder zijn te huur voor € 1.200 per parkeerplek per jaar, te vermeerderen met BTW.

Bestemming
De bestemming van de commerciële ruimtes is 'gemengd', onder meer geschikt voor kantoren, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan