Resultaten laden ...

Marijke Staete 11 - 12

97 m2 kantoorruimte te huur in Krimpen aan de Lek

Kenmerken

Huurprijs € 1.634 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Schilders- en Dichtersbuurt c.s.

Gelegen aan de Hoofdstraat en het winkelcentrum op 250 meter afstand bieden wij deze lichte, ruime kantoorruimte aan. Het pand bestaat uit oorspronkelijk twee bedrijfsunits die samen zijn gevoegd. Het pand heeft drie aparte ruimtes (41,6 m2 / 20,5 m2 / 10,75 m2), een hal (3,4 m2), een ruime keuken met twee toiletten (12,2 m2). De bedrijfsunits tezamen hebben een grootte van 97,15 m2.

In het pand is GEEN detailhandel mogelijk.

Het pand is uitermate geschikt als kantoorruimte, voorgaande jaren is dit pand in gebruik genomen door een administratiekantoor. Er ligt een glasvezel netwerk en middels schuifdeuren is er een lange inbouwkast welke veel opslagruimte biedt (3,5 m2).

Het pand is volledig voorzien van led panelen. Overal begeven zich kabelgoten met internet en elektra. Ook staat er nog divers kantoormeubilair in het pand, dit alle wordt ter overname aangeboden.

De ruimte is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Voor de deur van het pand zijn diverse buslijnen en een groot aantal parkeerplekken te vinden.