Resultaten laden ...

Nieuwe Binnenweg 29 c

186 m2 kantoorruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs € 36.000 /jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Oude Westen

Algemeen:
Schitterende kantoorruimte te huur op de 1e verdieping van het prachtige, monumentale pand ‘St. Jansplaats’ aan de Nieuwe Binnenweg in het centrum van Rotterdam. Het onderhavige pand is gesitueerd in het gedeelte van de Nieuwe Binnenweg tussen het Eendrachtsplein/Westersingel en de Mathenesserlaan en in de directe nabijheid van het stadscentrum. Het onderhavige deel van de straat betreft een zeer gevarieerde winkelstraat, alwaar men een mix van gespecialiseerde detaillisten, (lokaal) bekende horecagelegenheden en filiaalbedrijven aantreft.

Bereikbaarheid:
De Nieuwe Binnenweg is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Middels de verdiepte 's Gravendijkwal en het Maastunneltracé kunnen zowel de A13, A20 als de A15 spoedig bereikt worden. Daarnaast bevinden zich verschillende tram- (lijn 4, 21, 23, 24), metro- en busverbindingen op loopafstand.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur en in de omgeving. Direct naast het pand bevindt zich de ingang naar de parkeergarage van ParkBee, waar eventueel een abonnement voor afgesloten kan worden.

Oppervlakte:
Ca. 186,70 m² BVO

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende verlengingen van telkens 5 jaar.

Huurprijs:
€ 36.000,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Voorschotbijdrage servicekosten:
n.n.t.b.

Ten behoeve van de navolgende door of vanwege verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
• n.n.t.b.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal drie maanden te vermeerderen met B.T.W.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks worden herzien, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
De huurprijs alsmede de voorschotbijdrage servicekosten zullen worden belast met omzetbelasting. Uitgangspunt is, dat de huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Model huurovereenkomst:
Standaard ROZ-Model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW zoals vastgesteld d.d. 30 januari 2015, de daartoe behorende algemene bepalingen alsmede aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door en/of vanwege verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat aan huurder opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen - welke niet tot het casco/gehuurde behoren - worden om niet aan huurder ter beschikking gesteld, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.