Resultaten laden ...

Oosterkade 3 - 4

324 m2 kantoorruimte te huur in Groningen

Kenmerken

Huurprijs € 200 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Binnenstad-Oost

Werken aan de Kade! Uniek gelegen aan de Oosterkade 3-4 ligt dit pand met een prachtig uitzicht over de haven, het water en de bruisende stad. De binnenstad ligt op korte loopafstand, de bereikbaarheid is uitstekend en alle stadsvoorzieningen zijn binnen handbereik.

Opleveringsniveau
Beoogd opleverniveau is luxe afgewerkte kantoorruimte voorzien van een eigen entree aan de voor- en achterzijde, open plafond met akoestische panelen, led verlichting, databekabeling, 2 daklichten, afgewerkte vloeren, pantry, 2 vergaderzalen met glazen scheidingswanden en eigen sanitaire voorzieningen. Zie de 3D animaties ter impressie.

Het opleverniveau is in overleg met verhuurder volledig naar wens aan te passen. De huidige huurprijs is gebaseerd op een Turnkey oplevering excl. meubilair. Heeft u vragen of andere wensen over de invulling? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Oppervlakte
Voor verhuur wordt aangeboden in totaal 324m2 v.v.o.

Ligging en bereikbaarheid
Door de centrale ligging nabij de binnenstad is het pand niet alleen makkelijk te bereiken maar staat het ook in perfecte verbinding met alles wat je nodig hebt tijdens of na een dag op kantoor. Zo zijn er vlakbij talloze eettentje’s en drinkgelegenheden. Ook aan omliggende winkels is er geen gebrek. Een keer zin in wat anders? Prik dan een gehaktballetje mee bij de Ikea om de hoek. Even genoeg op je scherm gekeken? Neem een hap zuurstof in het nabijgelegen park.

Parkeren
Parkeren kan voor de deur of in de parkeergarage Damsterdiep.

Bestemmingsplan
Centrum 2; o.a. geschikt voor zakelijke dienstverlening, detailhandel en horeca.

Huurcondities
Huurprijs: €5.400,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: In overleg
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: In overleg

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan