Resultaten laden ...

Raadhuislaan 21

16 - 500 m2 kantoorruimte te huur in Oss

Kenmerken

Huurprijs € 175 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Centrum Zuid

Een meer centrale ligging is in Oss bijna niet denkbaar. Het markante gemeentehuis bevindt zich namelijk pal aan de overkant van de brede en groene laan. Het betekent tegelijkertijd dat je op loopafstand werkt van het centraal station, winkels en horeca. Bovendien heb je een vlotte route de stad uit richting de snelwegen naar Eindhoven, Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch.

Het moderne kantoorgebouw De Maasvallei biedt ruime flexibele mogelijkheden aan een scala van bedrijfsactiviteiten. Hiervoor zijn dan afzonderlijke units beschikbaar vanaf zestien vierkante meter. Door de opzet kan er in hoge mate maatwerk worden geboden. Waarbij alle units op elk uur van elke dag volledig toegankelijk en bruikbaar zijn voor de gebruikers.

Elke afzonderlijke afsluitbare unit is uitgevoerd met eigentijdse voorzieningen. In principe zijn de ruimtes daarmee direct klaar voor gebruik. Verder zijn in het gebouw extra faciliteiten die gezamenlijk aan de gebruikers worden geboden. Het gaat hier onder andere om toiletruimtes, pantry’s en eigen parkeermogelijkheden bij het gebouw.

Op een effectieve manier krijg je zo dus de beschikking over een prima geoutilleerd en dus instapklaar kantoor op een perfecte locatie.

Kenmerken

+ Parkeren op eigen afgesloten parkeerterrein aan achterzijde (beperkt plaats). Verder betaalde parkeergelegenheid op openbaar parkeerterrein aan achterzijde en langs Raadhuislaan aan voorzijde. Parkeervergunningen zijn mogelijk per 4 fte.

+ Naamsaanduidingen bij brievenbussen en intercom centrale toegangsdeur aan straatzijde..

+ Met intercom beveiligde automatische schuifdeuren geven toegang tot gebouw. Ook alle units zijn afzonderlijk afsluitbaar en 24/7 toegankelijk.

+ Centrale entree met naamsaanduiding op overzichtsbord. Verder naamsaanduidingen door het pand naar juiste unit.

+ Via lift of trap naar verdiepingen.

+ Ongeveer 2.271 vierkante meter aan kantoorruimte is verdeeld in units van 16, 20 of 34 vierkante meter. Een veelvoud van dit oppervlak is ook mogelijk.

+ Gezamenlijke toiletruimte en pantry per verdiepingsvloer. Rolstoeltoegankelijke toiletruimte bevindt zich op de begane grond.

+ Individuele kamers zijn voorzien van systeemplafond met energievriendelijke LED-verlichting, scheidingswanden, internet- en telefoonaansluitingen, radiatoren en grotendeels zonnescreens.

+ Service-/ energiekosten: € 40 per vierkante meter per jaar excl. btw.

+ Internetkosten: € 35 per unit per maand excl. btw.

+ Telefonie kan aangevraagd worden, de kosten hiervoor zijn voor rekening huurder.

Aanvaarding
In nader overleg.