Resultaten laden ...

Rijnzathe 10

873 - 4.849 m2 kantoorruimte te huur in De Meern

Kenmerken

Huurprijs € 110 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijvengebied Oudenrijn
Bedrijventerrein Oudenrijn

Objectinformatie
Het hoogwaardige kantoorgebouw aan Rijnzathe 10, heeft een centrale ligging in Nederland. Het object dat gelegen is in De Meern heeft een superieure uitstraling en is gelegen tussen de A12 en de A2. De grote lichte vloervelden worden volledig turn-key aangeboden, inclusief meubilair indien gewenst. Het gebouw is voorzien van verhoogde computervloeren.

Het gebouw heeft verschillende gemeenschappelijke faciliteiten zoals een bemande receptie, het bedrijfsrestaurant en een buiten terras.

Locatie
Het gebouw is gelegen op het kantorenpark Oudenrijn, aan de westzijde van Utrecht. Het kantorenpark is gelegen langs de A12 nabij knooppunt Oudenrijn, waar de A2 en A12 elkaar kruisen. In de nabije omgeving zijn diverse gerenommeerde bedrijven gehuisvest als Mediq, Vicentra, Toshiba en Xerox.

Beschikbare vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 13.332 m² v.v.o. Voor de verhuur is momenteel circa 4.849 m² v.v.o beschikbaar, verdeeld als volgt:

4e verdieping ca. 1.455 m²
5e verdieping ca. 1.730 m²
6e verdieping ca. 1.664 m²
Totaal ca. 4.849 m²

Deelverhuur is mogelijk vanaf 873 m².

Energielabel
Het kantoorgebouw beschikt over het energielabel C.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
Het kantoorgebouw ligt op slechts enkele autominuten afstand van het knooppunt Oudenrijn, waardoor de bereikbaarheid vanaf zowel de A2, A12 en de A27 zonder meer goed te noemen is.

Openbaar vervoer
Op 12 minuten lopen van het kantoorgebouw ligt bushalte Rijnzathe waarbij op regelmatige basis bussen van en naar het Centraal Station Utrecht en het NS-station Leidsche Rijn. De reistijd tussen het Centraal Station Utrecht en de Rijnzathe bedraagt circa 13 minuten.

Parkeren
Het gebouw beschikt over een overdekt en onoverdekt parkeerterrein met een parkeernorm van 1:32 m² v.v.o. kantoorruimte.

Huurprijs
Kantoorruimte Center Offices
€ 110,00 – 140,00 per m² v.v.o. per jaar.

Parkeerplaatsen
€ 750,00 per parkeerplaats per jaar.

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Het voorschot op de kosten van leveringen en diensten is begroot op € 65,00* per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
Turn-key.