Resultaten laden ...

's-Gravelandseweg 59

332 m2 kantoorruimte te huur in Hilversum

Kenmerken

Huurprijs € 70 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Boomberg

Aan de ’s-Gravelandseweg 59 in Hilversum staat een bijzonder gebouw. Dit door architect J.J.M. Vegter ontworpen voormalige kantongerechtsgebouw is met recht uniek te noemen. Van voren gezien heeft het de vorm van een opengeslagen wetboek. Het is een zeer geslaagd voorbeeld van architectuur die het midden houdt tussen modernisme en traditionalisme.

In dit unieke gebouw is een deel van het souterrain beschikbaar met zelfstandige entree. Het souterrain is ingericht met verschillende vergader- en/of werkkamers naast een groter vloeroppervlak waar door meerdere personen kan worden gewerkt. De vloerafwerking, het materiaalgebruik en de verlichting is zeer eigentijds. De sfeer is mede daardoor prettig en maakt het plezierig om in te werken.

De buitenruimte is in de jaren 60 onder architectuur aangelegd door de bekende tuin- en landschapsarchitect Blaauboer.
In zijn totaliteit vormen het gebouw en de ermee verbonden tuin een architectonische eenheid, dat een hoge kunst- en architectuurhistorische waarde heeft.

Beschikbaarheid:
Deel van het souterrain is beschikbaar met een vloeroppervlak van circa 332 m². In dit metrage is opgenomen een gedeelde ontspanningsruimte.

De mogelijkheid bestaat om het gehele souterrain te huren met een vloeroppervlak van circa 563 m².
In dit metrage is een ingerichte sportruimte opgenomen.

Ligging
Het object is gelegen in een groene en parkachtige omgeving met op loopafstand het centrum van Hilversum. De ligging is uitermate gunstig t.o.v. de uitvalsweg A1 en A27 en ook het NS-station van Hilversum is goed bereikbaar.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
- vloerafwerking*;
- keuken met apparatuur *;
- toiletgroep (medegebruik);
- douche/kleedruimte (medegebruik);
- verlichting*;
- patchkast met netwerkbekabeling (cat 6)*.

Het meubilair wordt ter overname aangeboden.

De in dit artikel aangeduide voorzieningen met een * worden om niet beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud, herstel, vervanging of vernieuwing van deze zaken en/of voorzieningen komen geheel voor rekening van huurder.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 70,- per m² per jaar exclusief BTW.

Parkeerplaatsen:
Het terrein beschikt over een eigen oprijlaan. Aan de zij- en achterkant van het gebouw zijn privé parkeerplaatsen aangelegd, zoveel mogelijk uit het zicht. Er zijn 4 parkeerplaatsen beschikbaar. De huurprijs bedraagt € 500,- per plaats per jaar exclusief BTW.

Servicekosten:
Het vaste bedrag servicekosten bedraagt € 20,- per m² per jaar inzake de onderstaand gespecificeerde leveringen en diensten:
- Onderhoud tuin/terrein/parkeerplaatsen;
- Onderhoud en periodieke controle cv-installaties;
- Ongediertebestrijding;
- Schoonhouden van daken en goten;
- Glasbewassing (4 keer per jaar);
- Onderhoud en periodieke controle brandslanghaspels/ontruimingsinstallatie;
- Periodieke controle brandmeldinstallaties;
- Glasverzekering;
- Administratiekosten.

Energiekosten:
Het jaarlijks te verrekenen voorschot bedrag energiekosten bedraagt € 20,- per m² per jaar voor de levering van gas, water en elektra.

Jaarlijks zal er een verrekening plaatsvinden van de werkelijke kosten op basis van de m² VVO.

Bestemmingsplan:
Volgens informatie van de gemeente Hilversum valt het object onder de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Herziening Noordwestelijk Villagebied’, vastgesteld op 31 maart 2010. De bestemming luidt: ‘kantoordoeleinden’.

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan wordt verwezen naar de website van de ruimtelijke plannen: Bestemmingsplan ´s-Gravelandseweg 59.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurperiode:
Verhuurder streeft naar een langjarige huurovereenkomst.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan