Resultaten laden ...

Scorpius 171

3.132 m2 kantoorruimte te huur in Hoofddorp

Kenmerken

Huurprijs € 240 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Beukenhorst-Oost

Op zoek naar een uiterst duurzaam en modern single-tenant kantoorgebouw? Dan is de kans groot dat ‘VIVID' gelegen aan Scorpius 171 al uw boxen aantikt.

Het gebouw
‘VIVID’ is in 2016 gebouwd en is gelegen op het duurzame Park 20|20 in Hoofddorp. In totaal beschikt de ‘Scorpius 171’ over ca. 3.132 m² v.v.o. hoogwaardige en volledige turn-key kantoorruimte met 54 bijhorende parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

'VIVID’ is specifiek gebouwd voor single-tenant gebruik en biedt de ideale werkomgeving voor een huurder die waarde hecht aan comfort, productiviteit en duurzaamheid. Het gebouw beschikt over grote en open kantoorvloeren die een gevoel van ruimte creëren. Deze indeling bevordert samenwerking en flexibiliteit bij het inrichten van de kantoorruimte. Of het nu gaat om een traditioneel kantoorconcept of een meer moderne benadering, deze ruime kantoorvloeren bieden voldoende mogelijkheden. Een bijkomend voordeel is de natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen in de gevel. De kantoorruimtes worden hierdoor goed verlicht en dragen niet alleen bij aan de esthetiek van de kantoorruimte, maar ook aan het welzijn en de productiviteit van de kantoorgebruikers.

Naast de open, ruime en lichte kantoorruimtes is het gebouwzorgvuldig ontworpen om aanpasbaar te zijn aan de akoestische behoeften van de kantoorgebruikers. Dankzij een geïntegreerd akoestisch systeem kunnen storende omgevingsgeluiden effectief worden gefilterd en verminderd, waardoor een rustige en productieve werkomgeving ontstaat.

Het gebouw is bovendien uitermate duurzaam en beschikt o.a. over een WKO systeem en 160 zonnepanelen. Hierdoor heeft het gebouw zowel een EPC-label A+++ als een BREEAM-NL 'Excellent' certificaat. Tevens is het gebouw de winnaar van de ‘Conell Soundscape’ en de ‘German Design Award’ en heeft het gebouw het hoogste ‘Cradle to Cradle’ kwaliteitsniveau in Europa.

Tot slot beschikt het gebouw over een eigen bedrijfsrestaurant, meeting center, gym en een terras. Door de ligging in Park 20|20 kan de huurder ook gebruik maken van de gemeenschappelijke parkachtige buitenruimte.

Park 20|20
Park 20|20 is een duurzaam, full service kantorenpark in Nederland dat is ontworpen en gerealiseerd volgens de ‘Cradle to Cradle’ filosofie van de Amerikaanse architect William McDonough en de Duitse chemicus Michael Braungart. Deze filosofie is op Park 20I20 vertaald naar een gebied met gebouwen van hoogwaardige architectuur en ‘human centered’ design waarin veel aandacht is besteed aan een gezond werkklimaat, innovatieve en energiebesparende maatregelen en een scala aan voorzieningen die de levendigheid en het gemak vergroten. Het effect van deze aanpak uit zich o.a. in een verhoogde productiviteit en een lager ziekteverzuim. Zo maakt Park 20I20 gebruik van zonne-energie, is er veelvuldig gebruik gemaakt van groene daken, fungeert de vijver tevens als waterzuivering en wordt er de energie verzorgd door warmte- en koude-opslag in de bodem. Tevens is er op een slimme en innovatieve manier gebruikgemaakt van bouwmaterialen om zo de levensduur van de gebouwen te vergroten en de hoeveelheid restafval te verminderen.

Op Park 20I20 zijn gerenommeerde partijen gevestigd zoals BSH Huishoudapparaten, Bluewater Energy, Macaw, FIFPro, Sony Benelux en SWISS Re. Recent heeft ook L'Oréal Nederland tevens de keuze gemaakt voor Park 20I20. De luchthaven Schiphol is binnen enkele minuten te bereiken, waardoor het een van de belangrijkste redenen is dat gebruikers in dit gebied gevestigd zijn.

Bereikbaarheid
Auto
Beukenhorst-Zuid ligt aan de Taurusavenue die in directe verbinding staat met de A4 ringweg die de steden Amsterdam, Den Haag en Rotterdam met elkaar verbind. Verder is Beukenhorst-Zuid bereikbaar via de A9 (Alkmaar) en A5 (Haarlem).

Openbaar vervoer
Beukenhorst Zuid is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer via het NS station Hoofddorp. Vanaf hier gaan diverse directe treinverbindingen naar Amsterdam, Leiden Centraal, Utrecht Centraal, Den Haag Centraal en Schiphol Airport. Vanaf het gebouw is het station binnen elke minuten wandelend te bereiken. Daarnaast bevindt er zich naast het gebouw een halte van de Zuidtangent, een (grotendeels) vrije busbaan met een snelle busverbinding tussen Haarlem via Schiphol naar Amsterdam-Zuidoost (lijn 300) en tussen Nieuw-Vennep via Schiphol naar Amsterdam Zuid WTC (lijn 310).

Beschikbaarheid
Voor de verhuur is momenteel ca. 3.132 m² v.v.o beschikbaar, verdeeld over de begane grond tot en met de 2de verdieping. De beschikbaarheid is als volgt verdeeld:

Archiefruimte 26 m² v.v.o
Begane grond 1.075 m² v.v.o.
1ste verdieping 1.025 m² v.v.o.
2de verdieping 1.005 m² v.v.o.
Totaal 3.132 m² v.v.o.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 240,00 per m² per jaar

Parkeerplaatsen:
€ 2.150,- per parkeerplaats per jaar

Servicekosten:
N.T.B

De bovengenoemde prijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
Het kantoorgebouw wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief en onder andere:

• Geïntegreerd akoestisch systeem;
• Systeemplafond met LED-verlichtingsarmaturen;
• Meerdere pantry’s;
• Computervloer;
• Vloerbedekking;
• Cat-6 databekabeling;
• De huidige inventaris kan, indien wenselijk,
overgenomen worden.

Duurzaamheid
• BREEAM-NL ‘Excellent’;
• Energielabel A+++;
• Paris Proof;
• WKO systeem;
• 160 zonnepanelen;
• Winnaar ‘Conell Soundscape’ en de ‘German Design Award’;
• Hoogste ‘Cradle to Cradle’ kwaliteitsniveau in Europa.

Faciliteiten
Het kantoorgebouw beschikt over de volgende voorzieningen:

• Meerdere buitenruimtes met privé-terras;
• Gym, inclusief kleedkamers voor mannen en vrouwen;
• Restaurant met professionele keuken;
• Meerdere meeting rooms;
• Receptiebalie.

Parkeren
Er zijn 54 parkeerplaatsen (incl. 6 oplaadpunten voor elektrische voertuigen) in de ondergrondse parkeergarage. Daarmee beschikt het kantoorgebouw een parkeerratio van 1:61. Er is ook een fietsenstalling in de ondergrondse parkeergarage aanwezig met elektrische laadpunten voor elektrische fietsen.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.