Resultaten laden ...

Scorpius 171

900 - 3.043 m2 kantoorruimte te huur in Hoofddorp

Kenmerken

Huurprijs € 240 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Beukenhorst-Oost

Op zoek naar een uiterst duurzame en moderne kantoorruimte? Dan is de kans groot dat ‘VIVID' gelegen aan Scorpius 171 in Hoofddorp al uw boxen aantikt.

VIVID
‘VIVID’ is in 2016 gebouwd en is gelegen op het duurzame Park 20|20. In totaal beschikt de ‘VIVID’ over ca. 3.132 m² v.v.o. hoogwaardige en volledige ‘turn-key’ kantoorruimte verdeeld over de begane grond en de twee bovengelegen verdiepingen. Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 995 m2 v.v.o. kantoorruimte. Daarnaast beschikt VIVID over een parkeerratio van 1:61. Dat wil zeggen dat een huurder van 'VIVID’ recht heeft op één parkeerplaats per 61 m2 v.v.o. gehuurde kantoorruimte.

'VIVID’ is specifiek gebouwd voor single-tenant gebruik en biedt de ideale werkomgeving voor een huurder die waarde hechten aan comfort, productiviteit en duurzaamheid. Het kantoorgebouw beschikt over grote en open kantoorruimtes die een gevoel van ruimte creëren. Deze indeling bevordert samenwerking en flexibiliteit bij het inrichten van de kantoorruimte. Of het nu gaat om een traditioneel kantoorconcept of een meer moderne benadering, deze ruime kantoorruimtes bieden voldoende mogelijkheden. Een bijkomend voordeel is de natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen in de gevel. De kantoorruimtes worden hierdoor goed verlicht en dragen niet alleen bij aan de esthetiek van de kantoorruimte, maar ook aan het welzijn en de productiviteit van de kantoorgebruikers.

‘VIVID’ is bovendien uitermate duurzaam en beschikt o.a. over een WKO systeem en 160 zonnepanelen. Hierdoor heeft het kantoorgebouw zowel een EPC-label A+++ als een BREEAM-NL 'Excellent' certificaat. Tevens is het kantoorgebouw de winnaar van de ‘Conell Soundscape’ en de ‘German Design Award’ en heeft het kantoorgebouw het hoogste ‘Cradle to Cradle’ kwaliteitsniveau in Europa.

Tot slot beschikt het kantoorgebouw over een bedrijfsrestaurant en een gym, inclusief kleedkamers. De tweede verdieping beschikt tevens over een privé terras met uitzicht over Park 20|20. Door de ligging in Park 20|20 kan de huurder van ‘VIVID’ ook gebruik maken van de gemeenschappelijke parkachtige buitenruimte.

Park 20|20
Park 20|20 is een duurzaam kantorenpark in Hoofddorp dat volgens de 'Cradle to Cradle' filosofie is ontworpen. Het kantorenpark onderscheidt zich door hoogwaardige architectuur, 'human centered' design en een focus op een gezond werkklimaat. Er zijn innovatieve en energiebesparende maatregelen genomen, waaronder het gebruik van zonne-energie, groene daken en warmte- en koude-opslag. Deze aanpak heeft geleid tot verhoogde productiviteit en verminderd ziekteverzuim. Gerenommeerde bedrijven zoals BSH Huishoudapparaten, Bluewater Energy en L'Oréal Nederland hebben al voor Park 20|20 gekozen. Het park ligt op een gunstige locatie nabij de luchthaven Schiphol, wat een belangrijk voordeel is voor gebruikers.

Bereikbaarheid
Auto
Beukenhorst-Zuid ligt aan de Taurusavenue die in directe verbinding staat met de A4 ringweg die de steden Amsterdam, Den Haag en Rotterdam met elkaar verbind. Verder is Beukenhorst-Zuid bereikbaar via de A9 (Alkmaar) en A5 (Haarlem).

Openbaar vervoer
Beukenhorst Zuid is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer via het NS station Hoofddorp. Vanaf hier gaan diverse directe treinverbindingen naar Amsterdam, Leiden Centraal, Utrecht Centraal, Den Haag Centraal en Schiphol Airport. Vanaf ‘VIVID’ is het station binnen elke minuten wandelend te bereiken. Daarnaast bevindt er zich naast ‘VIVID’ een halte van de Zuidtangent, een (grotendeels) vrije busbaan met een snelle busverbinding tussen Haarlem via Schiphol naar Amsterdam-Zuidoost (lijn 300) en tussen Nieuw-Vennep via Schiphol naar Amsterdam Zuid WTC (lijn 310).

Beschikbaarheid
Voor de verhuur is momenteel ca. 3.132 m² v.v.o beschikbaar, verdeeld over de begane grond tot en met de 2de verdieping. De beschikbaarheid is als volgt verdeeld:
Archiefruimte 27 m2 v.v.o.
Begane grond 1.075 m² v.v.o.
1ste verdieping 1.025 m² v.v.o.
2de verdieping 1.005 m² v.v.o. (incl. terras)
Totaal 3.132 m² v.v.o.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 240,00 per m² per jaar

Parkeerplaatsen:
€ 2.150,- per parkeerplaats per jaar

Servicekosten:
N.T.B

De bovengenoemde prijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
De kantoorruimtes worden opgeleverd in de huidige ‘turn-key’ staat, inclusief en onder andere:
• Geïntegreerd akoestisch systeem;
• Systeemplafond met LED-verlichtingsarmaturen;
• Pantry’s;
• Computervloer;
• Vloerbedekking;
• Cat-6 databekabeling;
• De huidige inventaris kan, indien wenselijk, overgenomen worden.

Duurzaamheid
• BREEAM-NL ‘Excellent’;
• Energielabel A+++;
• WKO systeem;
• 160 zonnepanelen;
• Winnaar ‘Conell Soundscape’ en de ‘German Design Award’;
• Hoogste ‘Cradle to Cradle’ kwaliteitsniveau in Europa.

Faciliteiten
‘VIVID’ beschikt over de volgende voorzieningen:
• Gym, inclusief kleedkamers;
• Bedrijfsrestaurant;
• Ondergelegen parkeergarage.

Parkeren
Er zijn 54 parkeerplaatsen (incl. 6 oplaadpunten voor elektrische voertuigen) in de ondergrondse parkeergarage. Daarmee beschikt het kantoorgebouw een parkeerratio van 1:61. Er is ook een fietsenstalling in de ondergrondse parkeergarage aanwezig met elektrische laadpunten voor elektrische fietsen. Verhuurder is momenteel de mogelijkheid aan het onderzoeken om de oplaadpunten uit te breiden.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.