Resultaten laden ...

Sint Jacobsstraat 9

187 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 6.500 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Burgwallen-Nieuwe Zijde

Moderne kantoorruimte beschikbaar aan de Sint Jacobsstraat 9 in het hart van Amsterdam. Met een uitstekende locatie en een indrukwekkende uitstraling, is dit de perfecte plek om uw bedrijf te vestigen. De kantoorruimte is recentelijk volledig gerenoveerd en voldoet aan de hedendaagse eisen en is mede hierdoor een visitekaartje van haar gebruikers.

Metrages
Begane grond: circa 78 m2 BVO

1e verdieping: circa 44 m2 BVO

Kelder: circa 65 m2 BVO

Indeling
Via uw eigen entree met 2 grote openslaande deuren vanaf de straatzijde komt u in de prachtige ruime kantoorruimte, high end afgewerkt met vissengraat vloer. Op de begane grond van het kantoor bevindt zich de pantry en toilet. Ook is er de mogelijkheid tot het inbouwen van een douche.

Het souterrain is een grote en veelzijdige ruimte van ruim 65 m2, die gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld een meeting, media- en/of opslagruimte.

Parkeren
In de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming
Volgens het actuele bestemmingsplan heeft de locatie een "Gemengd - 1” bestemming. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Ligging en bereikbaarheid
De bereikbaarheid van Sint Jacobsstraat 9 in Amsterdam is uitstekend. Het ligt op een centrale locatie, dicht bij openbaar vervoer, zoals tram- en busstations, en is gemakkelijk te bereiken met de auto via de ringweg A10. Er zijn ook veel parkeergelegenheden in de buurt. Hierdoor is de locatie gemakkelijk te bereiken voor zowel medewerkers als bezoekers.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte zal onder andere voorzien worden van het volgende:

- Inbouwarmaturen
- Systeemplafond
- Toilet
- Kamerindeling
- Verwarming
- Pantry
- Glazen pui
- PVC vloeren
- Stucwerkwanden

Huurcondities

Huurprijs : € 6.500,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 5 jaar.

Aanvaarding: Per direct beschikbaar.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst op basis van het daadwerkelijke gebruik.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan