Resultaten laden ...

Statenlaan 8

60 - 69 m2 kantoorruimte te huur in Arnhem

Kenmerken

Servicekosten € 58 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Statenkwartier
Bouwjaar 1939
Energielabel E

DE KLEINE CAMPUS is een eigentijdse werkcommunity in het voormalige gymnasium van Arnhem - een monumentaal pand met een grote groene buitenruimte, vlakbij de dynamiek van het Spijkerkwartier en stadscentrum. Een plek die volop ruimte biedt om te werken, ontwikkelen, ontmoeten en ontspannen. Op DE KLEINE CAMPUS kun je studio’s, kantoor-, vergader- en evenementenruimtes huren.

Delen staat centraal bij het ontwikkelen en het gebruik van DE KLEINE CAMPUS. Door ruimte en faciliteiten te delen, ontstaat een dynamisch gebruik van de gebouwen en het omliggende buitengebied en worden de ruimte en vrijheid optimaal ervaren. Verschillende vormen van werken vragen immers om verschillende plekken: de rust van je eigen ruimte, de frisse lucht van een werkplek buiten of de dynamiek van een tafeltje in het café.

De ruimte die beschikbaar komt op De Kleine Campus is:
• Ruimte is ca. 60 m² groot, we rekenen op de m2 nog een stukje toeslag van gebruik algemene ruimtes (incl. café, vergaderruimte), totaal 69 m².
• Huurprijs: € 718,75 per maand exclusief BTW / € 125,- m2 per jaar.
• Servicekosten: € 333,50 per maand exclusief BTW / € 58,- m2 per jaar.
• Totale huurprijs; € 1.052,25 per maand exclusief BTW.
• Deze ruimte komt per 1 maart 2023 vrij.

Onder de servicekosten vallen;
Levering warmte/water/elektra algemene ruimte;
Levering warmte/water/elektra gehuurde ruimte;
Schoonmaak algemene ruimte;
Schoonmaak sanitaire ruimte;
Onderhoud tuin/terrein/parkeerplaatsen;
Onderhoud en periodieke controle verwarming;
Klein dagelijks onderhoud algemene ruimte;
Ongediertebestrijding;
Onderhoud daken en goten;
Glasbewassing (2 x per jaar) Onderhoud;
controle brandslanghaspels;
Vuilafvoer.

De Kleine Campus heeft een app waarbij huurders meldingen kunnen doen van zaken die defect zijn, er is een prikbord aanwezig om dingen te kunnen melden, vergaderruimtes te reserveren en je kunt de slagbomen bedienen.
De Kleine Campus heeft verschillende ruimtes om te kunnen overleggen, de lobby op de 1e verdieping, de torenkamer op de 1e verdieping, het cafe of de afgesloten vergaderruimte nabij het café.
In het café kunnen huurders koffie, thee en andere versnaperingen krijgen. Het café is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00-15.00 uur.
Parkeren op het terrein van de Kleine Campus is mogelijk, je kunt een abonnement afnemen voor € 60,- per maand excl. BTW of op flexibele basis.
De Flexibele basis houdt in dat je in de Kleine Campus app de slagboom kunnen bedienen, dan gaat de meter lopen, 1e 15 min zijn gratis, daarna € 1,25 per uur, met een maximum bedrag van € 6,- per dag. Als je bezoek krijgt kun je die ook via de app binnen laten.