Resultaten laden ...

Taurusavenue 1 -41

420 m2 kantoorruimte te huur in Hoofddorp

Kenmerken

Huurprijs € 230 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Beukenhorst-Oost

‘Zuidtoren' is een opvallend icoon gelegen aan de Taurusavenue 1 te Hoofddorp. Het kantoorgebouw bevindt zich direct naast het bus- en treinstation van Hoofddorp. De ‘Zuidtoren’ is één van de hoogste en meest herkenbare gebouwen in dit gebied en is van grote afstand zichtbaar. Indrukwekkende uitzichten over de regio en de internationale luchthaven Schiphol zijn hier te vinden.

De kracht van dit gebouw ligt in de efficiënte indeling van de verdiepingen, hoogwaardige voorzieningen en recentelijk gerenoveerde gemeenschappelijke ruimten.
Met zijn elegante ronde vorm, indrukwekkende entree, hoogwaardige materialen en 19 verdiepingen, biedt de 'Zuidtoren' een zakelijk klimaat van internationale allure.

Het kantoorgebouw heeft een totale oppervlakte van 16.980 m² v.v.o. waarvan momenteel ca. 420 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar is, dit betreft een onderhuursituatie. In de ondergelegen parkeergarage is er plek voor circa 170 parkeerplaatsen waarvan 5 parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

Locatie
Het gebied rond de Zuidtoren heeft veel te bieden voor bedrijven en diens werknemers. Er zijn meerdere wandelpaden, groenstroken en veel water, waardoor werknemers veel open en natuurlijke ruimte hebben.
Er zijn verschillende cafés en restaurants in de buurt, perfect voor koffie, lunch, diner of gezellig samenzijn na het werk.

De ‘Zuidtoren’ ligt bovendien naast Park 20I20. Park 20I20 is het eerste duurzame, full-service kantorenpark van Nederland. Het gebied biedt daarom diverse faciliteiten, waaronder restaurant Den Burgh, het ANWB Fox theater en het FIFPro auditorium. Het aanwezige 20I20 Experience Center biedt mogelijkheden voor het organiseren van evenementen of bijeenkomsten met grote groepen. Andere faciliteiten in de directe omgeving van de Zuidtoren zijn onder andere een kinderopvang en het Novotel Hotel.

Bereikbaarheid
Auto
Het kantoorgebouw is goed bereikbaar met de auto via de Kruisweg (N201) en de snelweg A4 (Amsterdam - Den Haag /Rotterdam). Hiernaast ligt Schiphol Airport op slechts zes minuten afstand.

Openbaar vervoer
‘Zuidtoren' ligt direct naast het treinstation Hoofddorp, het busstation en het R-net (de busroute tussen Haarlem en Amsterdam Zuidoost).
Er is een directe treinverbinding naar Schiphol die slechts vier minuten duurt en naar de Amsterdamse Zuidas die slechts elf minuten duurt.

Beschikbare vloeroppervlakte
De beschikbare vloeroppervlakte van dit gebouw is:

16e verdieping ca. 420 m² v.v.o.

Parkeren
Het kantoorgebouw heeft een ruime onderliggende parkeergarage. Voor de 16e verdieping zijn 5 parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur.
Meer parkeerplaatsen zijn ook beschikbaar in de P+R parkeergarage aan de overkant van de straat.

Huurprijs
Kantoorrruimte:
€ 230,- per m² v.v.o. per jaar, exclusief BTW.

Parkeerplaatsen:
€ 1.750,- per parkeerplaats per jaar, exclusief BTW.

Servicekosten
€ 63,50 per m² v.v.o. per jaar, exclusief BTW.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt ‘turn-key' aangeboden met de volgende faciliteiten:

- Eigen pantry en toiletvoorzieningen per verdieping;
- Overname van fit-out bespreekbaar met huidige huurder;
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Computervloer;
- Meerdere vergaderzalen;
- Gerenoveerde sanitaire groepen.

Faciliteiten
De volgende voorzieningen zijn in het kantoorgebouw aanwezig:
- Een gerenoveerde entreehal met een bemande receptie op de begane grond;
- Koffiebar met take-away ontbijt;
- Vijf hoogwaardige liften en een shuttle direct vanuit de lobby naar de parkeergarage;
- Restaurantvoorziening;
- Beveiligingspoorten.

Onderhuurtermijn
In overleg.

Huuringangsdatum
Per direct.