Resultaten laden ...

Van Asch van Wijckstraat 47A-B-C

144 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Smallepad

Algemeen: Op een uitstekende zichtlocatie, gelegen aan een doorgaande weg tussen het station en het stadscentrum, is voor verhuur beschikbaar: een direct voor publiek toegankelijk kantoorruimte van ca. 144 m². Door het grote glasoppervlakte is er een goede daklichtverhouding. De ruimte is voor meerdere doeleinden te gebruiken.

Locatie: Het gebouw ligt op een prominente locatie aan de Van Asch van Wijckstraat en gunstig ten opzichte van het centraal station en het historische stadscentrum van Amersfoort. De Van Asch van Wijkstraat geeft rechtstreeks toegang tot het Stationsgebied en de Stadsring.

Bereikbaarheid: De A1 (Amsterdam – Enschede) en de A28 (Utrecht – Zwolle) bevinden zich op circa 5-10 minuten rijafstand. Op loopafstand bevindt zich het NS-station Amersfoort CS en het historische centrum van Amersfoort. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is door de ligging nabij het NS-station, waar tevens diverse stad- en streekvervoerverbindingen worden onderhouden, uitstekend. De unit is gelegen aan de voorzijde van een parkeergarage.

Vloeroppervlakte: Het object heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 144 m².

Indeling: Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Bestemming: Kantoorruimte
Van Asch van Wijckstraat 47 beschikt over de bestemming 'Gemengd 6'. Onder deze bestemming vallen de categorieën kantoren en publieke dienstverelening. Detailhandel past formeel niet binnen de bestemming maar zal naar verwachting in sommige gevallen wel worden toegestaan door de gemeente.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: € 150,- per m² per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten: Er zijn servicekosten van toepassing. Afhankelijk van de activiteiten van de nieuwe huurder kan dit pakket aangepast worden.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan