Resultaten laden ...

Weesperstraat 124 Kant.

11 - 74 m2 kantoorruimte te huur in Diemen

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Verrijn Stuart

Bij minimaal 6 maanden huren, 1e maand gratis!

In dit kantoorpand aan de Weesperstraat in Diemen kun jij met trots je eigen kantoorruimte gaan huren gecombineerd met opslagruimte. In het kantoorpand zijn zowel grote als kleine kantoorruimtes beschikbaar vanaf 14m2, in combinatie met opslagruimte vanaf 25m2. Het aanbod varieert van klein tot groot.

Boxx Opslag is een groeiend bedrijf en heeft veel ervaring in het opslaan van goederen. Naast onze kennis hebben wij een ruim aanbod aan extra services zoals, heftruck service, sjouwhulp, ophaalservice en goedkope bus verhuur. Daarnaast kun je altijd gratis parkeren op ons eigen terrein!

Servicekosten, wifi en parkeerplekken zijn inclusief en je kantoor wordt gemeubileerd gehuurd!

Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere kantoorruimtes te koppelen om zo de benodigde oppervlakte te creëren.
We zijn flexibel in het verhuren van kantoorruimtes. Je kunt tijdens de huurperiode van je kantoorruimte en opslagruimte altijd verhuizen naar een grotere of kleinere ruimte.

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Weesperstraat in Diemen, heb je van 06.00 uur - 23.00 uur toegang tot je werkplek. Dat is wel zo prettig wanneer jouw werktijden de gebruikelijke kantooruren passeren. Jij en jouw bezoekers hebben altijd de beschikking over een parkeerplaats door het ruime aantal parkeerplekken op eigen terrein. Bij het huren van een kantoorruimte in dit kantoorpand krijg je de beschikking over een nette pantry. Er is camerabewaking en digitale toegangscontrole. Daarnaast kan er een vergaderruimte ingericht worden, hierdoor heb je altijd een geschikte ruimte beschikbaar voor een meeting of bijeenkomst.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand in Diemen bevindt zich op een zeer geschikte locatie. Door zijn ligging nabij de op - en afritten van zowel de A1 en de A10, is het pand goed bereikbaar met de auto. Het pand ligt op fietsafstand van treinstation Diemen Zuid. Vanuit hier zijn diverse belangrijke steden in de omgeving goed en snel bereikbaar. De groene omgeving zal er voor zorgen dat er plek is voor een frisse neus en een keer lekker ontspannen.

Oplevering in de huidige staat, waaronder:

Kantoorruimte:
• Wifi-aansluiting
• Sanitaire voorzieningen
• Verwarmingssysteem
• Kabelgoten voor elektra
• Systeemplafond met ingebouwd verlichtingsarmaturen
• Scheidingswanden
• Te openen ramen
• Camerabewaking
• Digitale toegangscontrole

Huurprijs Opslagruimte

Self Storage Opslagunits:
3m3, 4,5m3, 6m3, 9m3, 12m3 - prijs vanaf € 32,-

Garageboxen:
21m2 - € 275,-

XL Opslagunits:
25-500m2 - € 120,00 per m2, per jaar
500-1000m2 - € 95,00 per m2, per jaar
1000m2 - € 75,00 per m2, per jaar

Bovengenoemde prijzen zijn allemaal exclusief 21% BTW.

Huurtermijn
3 maanden minimaal met een opzegtermijn van 1 maand.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan