Resultaten laden ...

Wezenland 582 -D

313 - 797 m2 kantoorruimte te huur in Deventer

Kenmerken

Huurprijs € 55 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Oranjekwartier

Commerciële ruimte Wijkvoorzieningencentrum De Kei, Wezenland 582 te Deventer

Wijkvoorzieningencentrum De Kei is een representatief multifunctioneel complex en hét centrum voor kinderen van 0 - 13 jaar en hun ouders. Kinderen krijgen hier de ruimte en kansen om zich in alle opzichten te ontwikkelen. Er valt dan ook van alles te zien, te doen en te beleven. In het complex hebben zich reeds diverse gerenommeerde partijen gevestigd op het gebied van onderwijs, educatie, opvang, zorg, cultuur en sport.

De locatie bevindt zich in de directe nabijheid van het levendige winkelcentrum Keizerslanden, gelegen in de gelijknamige wijk Keizerslanden en aan de rand van Deventer met de nieuwbouwwijk Steenbrugge (tussen Diepenveen en Schalkhaar) op steenworp afstand. Steenbrugge is een wijk met veel water en groen, waar duurzaamheid centraal staat.

Liefhebbers van wonen in het groen kunnen hun hart ophalen in het karakteristieke, dorpse Steenbrugge. Het historische centrum van Deventer ligt op een steenworp afstand. Bos, lanen en water, waaronder de Zandwetering, zijn de natuurlijke grenzen van de wijk.

Oppervlakte
Wezenland 582-D wordt te huur aangeboden en is gelegen op de 1e verdieping en 2e verdieping heeft een oppervlakte van totaal ca. 797 m². De eerste verdieping heeft een oppervlakte van ca. 484 m². Verhuur vanaf 313 m² (2e verdieping) behoort echter tot de mogelijkheden.

Kadastrale informatie
Gemeente Deventer
Sectie F
Nummer 2451 A-2

Bestemming
Bij de gemeente Deventer valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Chw bestemmingsplan Deventer, stad en dorpen deel A. De bestemming van het perceel is: horeca - 3b, sport, maatschappelijk. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, met o.a. de navolgende voorzieningen op de 1e verdieping:
- pantry
- douche-/kleedruimten
- toiletten

Parkeergelegenheid
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Huurprijs
1e verdieping: € 75,00 per m²/per jaar, te vermeerderen met BTW
2e verdieping: € 55,00 per m²/per jaar, te vermeerderen met BTW

Servicekosten
€ 31,50 per m² per jaar, betreffende het verrekenbaar voorschot voor het gebruik van gas, water, elektra en servicekosten.

Huurbetaling
Per maand, vooruit te betalen.

Huurtermijn
In overleg.

Omzetbelasting
Er is sprake van een BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Voorbehoud
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan