Resultaten laden ...

Wiebachstraat 19 c

208 m2 kantoorruimte te huur in Kerkrade

Kenmerken

Huurprijs € 70 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Spekholzerheide
Bedrijventerrein Rodaboulevard I

Moderne kantoorunit aan de Wiebachstraat 19C op bedrijventerrein “de Locht” beschikbaar voor de verhuur. De kantoorunit maakt onderdeel uit van een groter kantoorgebouw en wordt opgeleverd met een zelfstandige entree, sanitaire voorzieningen en een archiefruimte. De werkplekken bevinden zich op de eerste verdieping. Enkel de pantry dient gezamenlijk gebruikt worden met de gebruiker van de showroom in de naastgelegen unit.

Naast haar moderne uitstraling en functionele indeling is de uitstekende ligging en bereikbaarheid een absoluut pluspunt van het kantoorgebouw. Vanwege de diverse uitvalswegen naar het gezellige centrum van Kerkrade, de omringende dorpskernen en de op- en afritten van de A76 (Heerlen – Aken), is het gebouw zeer goed bereikbaar.

Metrages (BVO)

Kantoorruimte eerste verdieping: circa. 102 m2

Overige ruimte: circa. 66 m2

Gedeelde ruimte incl. gedeelde pantry: circa. 40 m2

Parkeren

In de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het gebouw een “Bedrijventerrein” bestemming. Detailhandel en wonen zijn niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Brandpreventiemiddelen
- Dauerluftung
- Kunststofkozijnen met dubbele beglazing
- Inbouwverlichting
- Glasvezelverbinding
- LED-verlichting
- Pantry
- Serverruimte
- Stucwerkwanden
- Systeemplafond
- Toiletruimte
- Vloerbedekking
- Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: € 70,- per m2 per jaar exclusief btw.

Servicekosten: In overleg.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 6 maanden.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst Januari 2023 en vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan