Resultaten laden ...

Zekeringstraat 36

45 - 89 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Westelijk Havengebied
Bedrijventerrein Alfa-Driehoek (niet kadegebonden)

Dit representatieve kantoorgebouw ligt aan de Zekeringstraat 36 in Amsterdam Sloterdijk op slechts twee minuten van metrostation Isolatorweg. In totaal is er nu 1.787 m² beschikbaar voor de verhuur en dit is verdeeld over de eerste verdieping en de tweede verdieping. De recent gerenoveerde turn-key units (nieuwe installaties, gemeenschappelijke vergaderruimtes en pantry) zijn beschikbaar vanaf ongeveer 45 m² tot 90 m² v.v.o. en daarnaast is het mogelijk om korte termijn contracten af te sluiten. Het gebouw kenmerkt zich door de grote raampartijen waardoor de werkvloer veel natuurlijk licht ontvangt. Het gebouw ligt in de 'Alfa Driehoek" dit snel ontwikkelende bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Oppervlakte gebouw
Het gebouw is in totaal ongeveer 1.787 m² v.v.o. Er is nog ongeveer 180 m² beschikbaar voor verhuur.

Beschikbaarheid
Tweede verdieping:
Unit M&N: 91,20 m² v.v.o.
Unit O&P: 91,70 m² v.v.o.

Huurprijs
€ 200,- per m² per jaar, exclusief BTW.

Service kosten
€ 45,- per m² per jaar, exclusief BTW.

Duurzaamheid
Het gebouw beschikt over een energielabel C.

Aanvaarding
Per direct.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen een bedrag ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met BTW.

Zekerheidstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met BTW.

Internet
Contract dient afgesloten te worden bij internetverstrekker Uniscape.
Uniscape biedt de volgende internetpakketten:
ZZP – 50/50 Mbit FUP*: € 39,00.- per maand.
Advanced – 100/100 Mbit FUP*: € 79,95.- per maand.
Power – 200/200 Mbit FUP (1 publiek IP standaard)*/**: € 145,00.- per maand.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
Het kantoorgebouw op de Zekeringstraat 36A is gelegen tussen Sloterdijk en de Houthavens, en bevindt zich nabij het Westerpark. Het stadscentrum van Amsterdam is gemakkelijk bereikbaar met de fiets binnen tien minuten.

Daarnaast is Sloterdijk uitstekend bereikbaar met de auto, dankzij de ligging naast de Ringweg A10 en de randweg A5. De op- en afrit van de A10 bevinden zich om de hoek van het gebouw. Vanaf hier zijn de A2, A4, A5, A10 noord en A8 op korte rijafstand en dus zeer snel bereikbaar. Schiphol is binnen ongeveer 15 minuten bereikbaar met de auto, en het stadscentrum van Amsterdam binnen ca. 10 minuten.

Openbaar vervoer
Het gebouw is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De metrohalte Isolatorweg (lijn 50) bevindt zich op ongeveer 200 meter loopafstand. Tijdens de spits rijdt er iedere 7 minuten een metro vanuit deze halte naar treinstation Sloterdijk, vanwaar het slechts 12 minuten reizen is naar de luchthaven Schiphol en 6 minuten naar het centrum van Amsterdam. Station Sloterdijk biedt directe treinverbindingen met diverse bestemmingen, waaronder Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Nijmegen en Eindhoven Centraal. Bovendien vertrekken er diverse bussen, trams en metro's vanaf Station Sloterdijk.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan