Resultaten laden ...

Zwaansvliet 1

200 - 4.793 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Buitenveldert-West

Dit prachtige gebouw in Buitenveldert, omgeven door groen, biedt een uitstekende kantoorlocatie op slechts enkele minuten afstand van de Zuidas en de ring van Amsterdam. Het gebouw is ideaal gelegen tussen het Amsterdamse Bos en het luxe Gelderlandplein winkelcentrum. De binnenstad van Amsterdam is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de fiets. Op 1 minuut lopen van het gebouw zijn verschillende winkels aanwezig waaronder een Jumbo en een Albert Heijn.

De beschikbare kantoorruimte bestaat uit 4.793 m² v.v.o. verspreid over de begane grond en 5 bovengelegen verdiepingen. Momenteel ondergaat dit gebouw een complete transformatie tot een modern en duurzaam kantoorgebouw onder leiding van RoosRos Architecten. Grote raampartijen zullen zorgen voor een enorme hoeveelheid daglicht die een gevoel van ruimte en openheid creëren. Het gebouw zal beschikken over een gedeelde receptie, een sportfaciliteit en een business center welke turn-key kantoorruimtes aanbied tot ongeveer 100 m².

BESCHIKBAARHEID
In het gebouw is 4.793m² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar, welke als volgt in het gebouw zijn onderverdeeld:
- Begane grond: ca. 599 m² v.v.o. kantoorruimte
- 1e verdieping: ca. 860 m² v.v.o. kantoorruimte
- 2e verdieping: ca. 894 m² v.v.o. kantoorruimte
- 3e verdieping: ca. 928 m² v.v.o. kantoorruimte
- 4e verdieping: ca. 845 m² v.v.o. kantoorruimte
- 5e verdieping: ca. 667 m² v.v.o. kantooruimte
Deelverhuur is mogelijk vanaf 200 m² v.v.o. kantoorruimte.

HUURPRIJS
De huurprijs is € 325,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met btw.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

HUURTERMIJN
In overleg.

AANVAARDING
Q1, 2025.

PARKEREN
Het aantal parkeervergunningen wordt in overleg met de gemeente bepaald, met een richtlijn van één parkeervergunning per twee FTE.

BEREIKBAARHEID
Eigen Vervoer
Het kantoorgebouw is uitstekend te bereiken met de auto vanaf de Ring A10 via afslag S108 en S109.

Openbaar Vervoer
De tramhalte 'Van Boshuizenstraat', waar tram 5 en 6 stoppen, ligt op 100 meter afstand van het kantoorgebouw. Tram 5 en 6 verbinden Amsterdam Zuid met Amstelveen Stadshart. Verder is de bushalte Buitenveldertselaan op loopafstand, waar buslijnen 463 en N84 stoppen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan