Resultaten laden ...

Te huur aangeboden: Horecapand Nieuwerbrug

Bekijk 15 foto's

Algemene informatie

Omschrijving

Verkocht onder voorbehoud!!!
Verkocht onder voorbehoud!!!
Verkocht onder voorbehoud!!!
Restaurant de Florijn in Nieuwerbrug wordt al 12 jaar geëxploiteerd als een Frans restaurant. Huidige ondernemers gaan een nieuwe uitdaging aan in een andere stad waardoor ze hebben besloten de Florijn te willen verkopen. Nieuwerbrug staat bekend om de laatste particuliere tolbrug van West-Europa, deze brug ligt tegenover de Florijn en trekt veel toeristen en dagjesmensen.

Huidig concept kan direct worden overgenomen en heeft zijn succes bewezen, maar de inrichting maakt ook een ander concept mogelijk. Denk hierbij aan een Grieks restaurant, Familierestaurant, Pizzeria of Steakhouse. De doelgroep is zeer divers: groepen, bedrijfsleven, stelletjes en vrienden. De cijfers zijn inzichtelijk indien interesse concreet is.

Het totale oppervlakte van de onderneming is circa 470 m2, als volgt ingedeeld;

1) Entree op begane grond, bestaat uit bar en 80 zeer ruime zitplaatsen.
2) Het restaurant gedeelte (160m2) is in twee ruimtes te verdelen door middel van een schuifwand.
3) De wijnkelder waarin de gasten een mooie fles wijn kunnen kiezen
4) Een zeer groot opgezette keuken voorzien van kwalitatieve apparatuur waaronder een Green Egg.
5) De ruime spoelkeuken opgesteld tussen de keuken en de kookstudio.
6) Een kookstudio waar workshops voor groepen en worden gegeven, deze ruimte is zeker ook geschikt om als productiekeuken of catering locatie te verhuren dan wel te benutten.
7) Een ruim terras aan de voorzijde van het restaurant waar nu 50 ruime zitplaatsen zijn.
8) Aan de zijkant en achter het restaurant is er een parkeerterrein gemaakt voor de gasten.

Bij het gehuurde hoort ook een bovenwoning welke door ondernemers is verhuurd. De bovenwoning beschikt onder andere over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een dakterras. De woning is nog verhuurd tot september 2018. Er is dus mogelijkheid om deze per september zelf te betrekken of om de woning te verhuren en hiermee de huisvestingskosten te verlagen.

Is het tijd voor úw nieuwe uitdaging? Dan nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging in dit mooie en klaar-om-direct-te-starten-restaurant.

Nadere informatie: Christiaan Spoel, info@vds-horeca.nl of 070-3306687

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Lees meer op onze website:
https://www.vds-horeca.nl/id-4048-restaurant-met-kookstudio-in-het-groene-hart/

Ligging

Groene Hart, nabij uitvalswegen.

Overige kenmerken

Top bedrijfspanden in de regio Nieuwerbrug