Resultaten laden ...

De Biezen 20

23 - 305 m2 kantoorruimte te huur in Papendrecht

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Wilgendonk
Bedrijventerrein Witte Brug

Meerdere kantoorruimtes beschikbaar op bedrijventerrein De Biezen in Papendrecht. Het gebouw bevindt zich op steenworpafstand van de op- en afritten van de Rijksweg A15 en het centrum van Rotterdam.

De beschikbare kantoorruimtes zijn gelegen op de eerste verdieping van een bedrijfsverzamelgebouw. Als gebruiker kunt u uiteraard gebruik maken van de algemene ruimtes waaronder de entree, trappenhuis en keuken.

Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Algemeen

Totale oppervlakte van circa. 305 m2 BVO

Beschikbare units vanaf circa. 23 m2 BVO

====================

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

====================

Parkeren

Bij het kantoorpand is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is in de nabije omgeving ruimschoots aanwezig.

Ligging en bereikbaarheid

Het gebouw is gelegen op het bedrijventerrein “De Biezen”, in de omliggende buurt vindt u dan ook A&G Autoservice en Transport centrale Rotterdam. Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door de uitstekende bereikbaarheid vanwege de korte verbinding met de Rijksweg A15, welke aansluit op onder andere de N3 en de A16 en een directe verbinding heeft met Dordrecht en Rotterdam.

Ook middels openbaar vervoer is het object uitstekend bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op 5 min loopafstand.

Opleveringsniveau

• Airconditioning
• Aluminium kozijnen met dubbele beglazing en dauerluftung
• Garderobe
• Internet - telefonieaansluitingen
• Lamellen
• Pantry
• Serverruimte
• Systeemplafond met inbouwverlichting
• Toiletruimte
• Vloerbedekking
• Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 95,- per m2 per jaar excl. BTW (afhankelijk van de metrage en de huurperiode)
Servicekosten: Nader overeen te komen
Huurtermijn: In overleg, minimaal 1 jaar
Opzegtermijn: 3 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan