Kantoorruimte
Bekijk 11 fotos

Kenmerken


Eenheden


Omschrijving


Multifunctionele en gebruiksklare bedrijfs-, kantoor- of atelierruimte (27m BVO) in Utrecht.

Situatie:
In een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw met kleine bedrijven aan de Esdoornstraat te Utrecht komt op korte termijn een multifunctionele bedrijfs-, kantoor- of atelierruimte beschikbaar.
Het gebouw is gelegen in de populaire Bloemenbuurt en ligt vlak bij het centrum van Utrecht en de Amsterdamsenstraatweg. Het centrum en het centraal station liggen op circa 10 minuten loopafstand. Meerdere buslijnen naar het centraal station en andere richtingen liggen op 2 minuten loopafstand. Verder is het object eenvoudig bereikbaar vanaf de uitvalswegen

Het bedrijfsverzamelgebouw met daarin zes units van circa 27 t/m 70m2 is gelegen aan een binnenterrein dat alleen toegankelijk is voor de gebruikers. Momenteel zijn hier vooral bedrijfjes uit de creatieve sector gevestigd.

De ruimte die nu beschikbaar komt, heeft een oppervlakte van 27 m2, is geheel gebruiksklaar en voorzien van pantry, individuele energiemeters, bekabeling voor netwerk en kpn/internet aansluiting. De ruimte maakt mede gebruik van een gezamenlijke sanitair-unit.

De foto's tonen de zelfde ruimte als kantoor (zoals het nu in gebruik is) en als ruimte voor tekencursussen (waarvoor deze een aantal jaren geleden werd gebruikt).

De netto huurprijs bedraagt € 360,- per maand.

Bij gebruik als kantoor vijf dagen in de week bedragen de kosten voor energie, water en overige servicekosten, zoals schoonmaak en klein onderhoud van het gemeenschappelijke sanitair en de buitenruimten circa € 70,-- per maand.

Deze huurprijs is gebaseerd op een wat langer lopend contract van 3 jaren, maar geeft de huurder het recht om het contract na een jaar met een opzegtermijn van slechts drie maanden zonder kosten te kunnen ontbinden. Voor de huurder is dit een zeer flexibele contractvorm. Langere of kortere looptijden zijn natuurlijk bespreekbaar.

Aanvaarding:
Vanaf 1 november 2018

Voor informatie en bezichtigingen:
06-51080607
remcocolijn@gmail.com


Top bedrijfspanden in de regio Utrecht


of
Toon contactgegevens