Resultaten laden ...

Habraken 2601

48 m2 kantoorruimte te huur in Veldhoven

Kenmerken

Huurprijs € 775 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen Scherpenering en Landsaard
Bedrijventerrein HABRAKEN
Bouwjaar 2016

SchippersStop is hét automotive centrum van Eindhoven en omstreken. Gelegen op het nieuwe industrieterrein Habraken, vlak naast het overvolle Flight Forum – nabij Eindhoven Airport.

SchippersStop is de one-stop-shop voor de automobilist. Met een tankstation voor personenwagen en trucks, een eigen universele garage, een car- en truckwash én nog veel meer heeft SchippersStop alles wat de bestuurder van een modern voertuig wenst op één locatie beschikbaar.

Maar dat is slechts aan de buitenzijde. Aan de binnenkant is SchippersStop ingericht als Facilitair Centrum voor het gloednieuwe industrieterrein Habraken en het nabij gelegen Flight Forum. Met uitzicht op de landing- en startbaan van Eindhoven Airport is de liggen ideaal. Net buiten de drukte en toch van alle kanten goed bereikbaar.

SchippersStop Business Centre heeft drie vergaderzalen – voor groepen van 15 tot 55 personen. Er is een bar en louche ruimte om ook buiten een formele setting nog even informeel samen te komen. Ook is er een mogelijkheid om flexplekken of flex-kantoren te huren: van één paar uur tot enkele dagen.

Tot slot is er een eigen lunchroom aanwezig waar klanten kunnen genieten van een lekkere lunch of een complete maaltijd. Ook hebben zij de mogelijkheid om gebruikers van de faciliteiten van SchippersStop te voorzien van lunch tijdens een vergadering of bijeenkomst.

Beschikbare kantoorunits

Kantoor (circa. 48 m2 BVO) : € 775,- per maand excl. BTW

====================

Wilt u alle beschikbare informatie over deze kantoorunits ontvangen?

====================

Voorzieningen

De kantoorunits worden instapklaar opgeleverd onder andere voorzien van;
• Airconditioning
• Vloerbedekking
• Systeemplafond met inbouwverlichting
• Kabelgoten met databekabeling
• Stucwerkwanden
• Inclusief gebruik Internetverbinding SchippersStop
• Eigen toegang via de hoofdingang met persoonlijke toegangscode
• Toegankelijk via het SchippersStop Business Centre (tijdens openingsuren)
• Toegangscontrole via eigen intercom mogelijk
• Gebruik van de gezamenlijke sanitaire voorzieningen en pantry.

Huurcondities

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur. Minimaal 1 jaar.
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan