Resultaten laden ...

Meent 2

193 m2 winkelruimte te huur in Veldhoven

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Cobbeek en Centrum

Locatie
De voor verhuur beschikbare unit maakt onderdeel uit van de overdekte City Passage gelegen in het Citycentrum van Veldhoven. In het winkelcentrum vindt u een breed en gevarieerd aanbod van winkels inclusief een parkeergarage welke bereikbaar is via roltrap en liften. De totale oppervlakte van het City Centrum bedraagt ruim 23.000 m² waarvan circa 7.400 m² onderdeel uitmaakt van de overdekt City Passage. Het City Centrum heeft momenteel zo'n 120 verkooppunten. Veldhoven telt ruim 45.000 inwoners.

Object
De voor verhuur beschikbare unit heeft een oppervlakte van circa 193 m² en is tot tenminste juni 2026 te huur, nadien wederzijds opzegbaar. Gelegen in de overdekte City Passage waar u vestigingen treft van Action, Xenos, Douglas, Hunkemöller, Intertoys en de modezaken van Jeans Centre, Mango, Schijvens Mode, Vila, Only en Vero Moda.

Beschikbaarheid
Meent 9: circa 193 m², gelegen naast Zeeman en tegenover Xenos;

Opleveringsniveau
De unit is voorzien van volledig glazen puien en worden opgeleverd in de staat waarin ze zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot aan de meterkast en sprinklerbasis.

Parkeren
De City Passage ligt binnen de ring op een A1-locatie in het centrum van Veldhoven, op korte afstand van diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer en beschikt over een parkeergarage welke plaats biedt aan ruim 500 parkeerplaatsen en fungeert als één van de bronpunten voor het centrum van Veldhoven. In de parkeergarage kan de consument momenteel de eerste 2 uur gratis parkeren.

Diversen
Vanwege de ligging in het overdekte centrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing, deze bedragen als volgt:

Het servicekostenniveau in dit centrum bedraagt € 29,85 per m² per jaar.

De marketingkosten in dit centrum bedragen € 10,00 per m² per jaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan