Resultaten laden ...

Bagijnhof 60

335 m2 winkelruimte te huur in Dordrecht

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrum

Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur lokale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Object:
Het betreft een herkenbaar winkelobject gelegen op een A-locatie in het stadscentrum van Dordrecht. In de directe omgeving is een gevarieerd winkelaanbod met bekende retailers zoals C&A, Hema, Mediamarkt, Primark, Men At Work, H&M en de Sting. Het object heeft drie bouwlagen waarbij de begane grond thans in gebruik is als winkelruimte. Er zijn echter mogelijkheden om de 1e en 2e verdieping bij de winkelruimte te betrekken door middel van een (rol) trap met vide waardoor het verkoopoppervlak toeneemt. Deze verdiepingen kunnen ook gebruikt worden als kantoor- of opslagruimte.

Locatie:
De bereikbaarheid is goed te noemen. De op- en afritten van de rijksweg A16 (Rotterdam-Antwerpen) zijn binnen enkele autominuten te bereiken. In de omgeving zijn meerdere parkeergarages gelegen. Het centraal station van Dordrecht alsmede het busstation zijn op loopafstand van het centrum gelegen.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn 3 parkeerplaatsen welke optioneel kunnen worden aangeboden. Parkeren is ook mogelijk in de nabij gelegen parkeergarages.

Afmetingen:
Verhuurbare vloeroppervlakte is 335 m².

Opleveringsniveau:
Het object zal casco worden opgeleverd.

Huurprijzen:
€ 80.000,- per jaar, exclusief BTW en servicekosten.
Parkeerplaatsen: € 1.000,- per plaats per jaar, exclusief BTW

Kadastrale gegevens:
Volgens de Rijksdienst voor het Kadaster en de openbare registers in Nederland, blijkt uit de kadastrale registratie van het terrein plaatselijk bekend als de Bagijnhof 60 te 3311 KE Dordrecht het navolgende.

Gemeente Dordrecht
Sectie H
Nummer 3941
Grootte 4 a 37 ca

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan Historische Binnenstad, waaruit blijkt dat onderhavige locatie bestemd is als “Centrum”. De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel, dienstverlening, horeca – 1, horeca – 2, kantoor, atelier, wonen, maatschappelijk, bedrijf, cultuur en ontspanning, parkeren en fietsenstalling.

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehouden / bijzonderheden:
- Definitieve goedkeuring verhuurder;
- Overige voorwaarden en condities nader overeen te komen.