Resultaten laden ...

Dedemsvaartseweg-Noord 212

401 m2 winkelruimte te huur in Lutten

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Lutten Kern
Bouwjaar 1935
Energielabel D

Dedemsvaartseweg Noord 212 te Lutten
TE KOOP/TE HUUR

Droom jij van ondernemen in een landelijke omgeving? Voel je je thuis in dat echte dorpsgevoel? Waar iedereen elkaar kent en elkaar helpt? Dan hebben wij een perfect pand voor je. Midden in de dorpskern van Lutten vind je op de hoek van de Dedemsvaartseweg Noord en de Zwarte Dijk dit charmante pand aan de Dedemsvaartseweg Noord 212. Jarenlang werden hier de boodschappen gehaald, de laatste nieuwtjes uitgewisseld en naar elkaar om gekeken, kortom: een plek van betekenis.
Het pand wordt vrij van gebruik opgeleverd, de bestemming is woongebied met detailhandel en deels horeca, het is helemaal aan jou wat je er van wilt maken. Met een perceel oppervlakte van 766 m² en verhuurbare vloeroppervlakte van 336m² begane grond en 65m² op de verdieping zijn de mogelijkheden eindeloos. Door de centrale ligging zit je in een mum van tijd op de N343 richting Hoogeveen, Dedemsvaart, Hardenberg of Zwolle. Met deze perfecte bereikbaarheid en meer dan voldoende eigen parkeervoorzieningen kan je geweldig (potentiële) klanten en relaties ontvangen. Je voelt het al van binnen: hier, op deze fantastische plek, start jouw droom!
Indeling:
Begane grond:
Luifel, winkelruimte, tussenruimte, cafetaria ruimte, magazijnruimtes, bergruimtes en overkapping
1e Verdieping:
Overloop, 2 kamers waarvan 1 met keuken, badkamer met toilet en vaste wastafel en bergruimtes.

Kenmerken
Verhuurbaar vloer oppervlakte begane grond 336m² en Oppervlakte verdieping 65m².
Perceel oppervlakte 766m².
Bouwjaar 1935.
Systeemplafond aanwezig.
Heaters aanwezig.
Bestemming: woongebied met detailhandel en deels horeca.
Vraagprijs € 379.000 k.k.
Huurprijs € 1.800,= per maand exclusief nutsvoorzieningen.
De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.