Resultaten laden ...

Donkerstraat 35 1

190 m2 winkelruimte te huur in Harderwijk

Kenmerken

Huurprijs € 47.500 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Binnenstad

Te huur: Donkerstraat 35-1 te Harderwijk

Slenter over schilderachtige pleintjes langs eeuwenoude panden, beleef verhalen uit de Hanzetijd en proef de bruisende sfeer. Zuiderzeestad Harderwijk staat al bekend als handelsstad sinds 1252. Die ondernemende spirit ervaar je nog steeds. Gezellige boetiekjes, hippe conceptstores, sterrenrestaurants en koffiebarretjes blenden in de knusse historische straatjes. Nu heb jij ook de kans om op deze schitterende A1 locatie nabij de C&A, Intertoys, Kruidvat, Suits and More en nog veel meer schitterende bekende winkelmerken jouw winkel te openen.

Kortom; op uitstekende locatie in de binnenstad van Harderwijk gelegen WINKELRUIMTE, op loopafstand van de horeca op de Markt, de boulevard, diverse parkeergelegenheden en het prachtige Hortuspark.

BEREIKBAARHEID
Goed bereikbaar met de fiets, openbaar vervoer, auto en het NS-station.

OPPERVLAKTE
Circa 190 m² VVO.

OPLEVERINGSNIVEAU / VOORZIENINGEN
De winkelruimte wordt casco opgeleverd voorzien van:
- een meterkast met aansluitingen op de nutsvoorzieningen;
- verlichting;
- een cv-installatie;
- een pantry en een toilet.

HUURPRIJS
€ 47.500,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk in de directe nabijheid. De 1e 2 uur is gratis.

HUURTERMIJN
In overleg met verhuurder te bepalen. Het uitgangspunt van verhuurder is 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar.

VOORTZETTINGSTERMIJN
Telkens 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

BETALINGEN
Per maand vooraf.

AANVAARDING
In overleg.

BESTEMMING
Het bestemmingsplan geeft aan Detailhandel. Huurder is zelf verantwoordelijk voor zijn vestigingsvergunningen.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in oktober 2012 vastgesteld, alsmede enkele aanvullende bepalingen.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na ingangsdatum.

BIJZONDERHEDEN
De winkelruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Hagenbeek Vastgoed. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Hagenbeek Vastgoed geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan