Resultaten laden ...

Grietsestraat 14

360 m2 winkelruimte te huur in Zevenaar

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Centrum

Representatieve commerciële ruimte beschikbaar op een A-locatie, naast het Kruidvat en Holland & Barret, in het centrum van Zevenaar.

=====================

Commerciële ruimte:ca. 360 m² BVO (inclusief opslagruimte)
Frontbreedte:ca. 8,2 meter

Huurprijs: Huurprijs op aanvraag

Wilt u alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte ontvangen?

=====================

Bestemming

Binnen het actuele bestemmingsplan heeft het object een gemengde bestemming, waardoor detailhandel, publiekgerichte dienstverlening en dag-horeca zijn toegestaan. Avond- en nachthoreca zijn, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan. Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan bovenstaande omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Parkeren

Rondom het centrum van Zevenaar zijn meerdere openbare parkeervoorzieningen beschikbaar. Eventuele parkeervergunningen zijn aan te vragen bij de gemeente Zevenaar.

Voorzieningen

De commerciële ruimte zal casco worden opgeleverd voorzien van;
• Zelfstandige entree
• Dubbele beglazing
• Kunststofkozijnen
• Heater
• Internetaansluitingen
• Telefonieaansluitingen
• Toiletruimte
• Pantry
• Betonvloer
• CV- installatie

Ligging en bereikbaarheid

De commerciële ruimte is gelegen aan de Grietsestraat in het centrum van Zevenaar. De Grietsestraat wordt gekenmerkt door haar diversiteit van lokale ondernemers en landelijke winkelketens, zoals bijvoorbeeld het Kruidvat, Hans Anders, Vodafone, Vero Moda, Ziengs en Hans Anders.
De Grietsestraat en het centrum van Zevenaar zijn bovendien een goede bereikbaarheid vanwege de diverse uitvalswegen naar de omringende dorpskernen en de op- en afritten van de Rijksweg A12 (Duitsland- Arnhem – Den Haag) en op loopafstand gelegen openbaar vervoervoorzieningen.

Huurcondities:

Huurprijs:Op aanvraag
Huurtermijn:In overleg, een meerjarige overeenkomst geniet de voorkeur.
Aanvaarding:In overleg
Servicekosten:Zelfstandige nutsvoorzieningen
Opzegtermijn:12 maanden
Zekerheidstelling:Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW:Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de groots mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

=====================

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan