Resultaten laden ...

Helvoirtseweg 78

40 m2 winkelruimte te huur in Vught

Kenmerken

Huurprijs € 795 /maand
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Schoonveld

Recent gerenoveerde commerciële unit beschikbaar aan de Helvoirtseweg in Vught.

Door haar goede locatie (nr. 1 zichtlokatie in Vught!) en een uitstekende bereikbaarheid, is dit pand de perfecte kans voor uw bedrijf. Het ligt op enkele honderden meters afstand van de op- en afritten van de rijksweg A65 en de A2, waardoor Tilburg, 's-Hertogenbosch en Eindhoven snel te bereiken zijn. Deze commerciële ruimte is dus goed bereikbaar met de auto en ook met het openbaarvervoer: treinstation en bushaltes op enkele loopminuten afstand.

Kortom een prachtige unit op een top locatie in Vught.

Metrages

Oppervlakte: circa. 40 m2 VVO

Frontbreedte: circa. 8.80 cm

Parkeren

De commerciële unit beschikt over één privé parkeerplaatsen. Eventuele extra gratis parkeergelegenheid is er in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het pand een "Detailhandel” bestemming. Onder detailhandel mag ook worden volstaan commerciële dienstverlening zoals kapperszaken, schoenmakers, sleutelmakers en vergelijkbare bedrijven. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De commerciële unit wordt casco opgeleverd met de volgende voorzieningen:

- Brandwerend akoestisch geïsoleerd plafond
- Gesausde muren
- Tegelvloer
- Pantry met wateraansluiting
- Toilet
- Vrije hoogte: circa. 2,58 meter

Huurcondities

Huurprijs: € 795,- per maand per vooruitbetaling (afhankelijk van het opleveringsniveau)

Huurtermijn: In overleg, minimaal 5 jaar.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan