Resultaten laden ...

Kloosterplein 42D

66 m2 winkelruimte te huur in Simpelveld

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Frontbreedte 800 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Nee
Publieksgerichte dienstverlening Nee
Detailhandel Nee

ALGEMEEN
Deze winkelruimte gesitueerd in de gezellige dorpskern van Simpelveld, heeft een grootte van 66,4 m² en is uitstekend voor een ambachtelijk bedrijf, een winkel, een kapsalon, dienstverlener of schoonheidssalon. De afwerking is goed (instapklaar) met een pvc-vloer, systeemplafond, een airco-unit, kitchenette en toilet.
Het betreft een multifunctionele ruimte ca. 66,4 m² op begane grond. Naast de grote winkelruimte aan de voorzijde is de achterzijde voorzien met een pantry en toilet. Direct voor het object is een parkeerplaats gesitueerd waar men gratis kan parkeren, ook biedt de openbare weg voldoende parkeergelegenheid.

LOCATIE
Gelegen in de gezellige dorpskern van Simpelveld. Simpelveld is gelegen in de regio Parkstad in ZuidLimburg. Deze dynamische regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen de Duitse en Belgische grens op een steenworp afstand. In zijn totaliteit betreft dit internationale verzorgingsgebied ruim 800.000 inwoners. De winkelkern van Simpelveld is in 2011 geheel nieuw ontwikkeld. In de dorpskern bevinden zich o.a. Kruidvat, PLUS Supermarkt, Hendriks Bloemen, Anytime Fitness, Action en diverse locale retailers.

Gezien de ligging tegen de Duitse grens trekt de dorpskern van Simpelveld clientèle uit Duitsland. Onder meer publiektrekkers zoals
Snowworld, Museumplein Limburg, Wereldtuinen Mondoverde, het WMC en Pinkpop zorgen op jaarbasis voor een miljoenenpubliek. 

BEREIKBAARHEID
Simpelveld heeft een goede bereikbaarheid door de gunstige verbindingen; via de A76, N281, A4 en N300 richting zijn onder andere Parkstad, Maastricht, Aken en Eindhoven uitstekend bereikbaar. 

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object is o.a. voorzien van een systeemplafond, airco, toilet, pantry en complete meterkast. Er is een vloerafwerking die om niet achter blijft. Desgewenst wordt deze verwijderd. 

PARKEREN
Direct voor het object is een parkeerplaats gesitueerd waar men gratis kan parkeren, ook biedt de openbare weg voldoende parkeergelegenheid.

BESTEMMING
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Kernen gemeente Simpelveld´ bestemd als ´Centrum’.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan