Resultaten laden ...

Markt 1 a

824 m2 winkelruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad-Centrum

Locatie
Deze horeca- en maatschappelijke ruimte is op een werkelijk unieke locatie in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch gelegen. De Markt staat bekend om zijn aanbod van kwalitatief hoogwaardige horeca en diverse, landelijke retail formules. De voor verhuur beschikbare commerciële ruimte bevindt zich in de kelder, pal onder het stadhuis, De Raadskelder. Deze bijzondere ruimte dateert van begin 16e eeuw en heeft in een ver verleden als gevangenis gefunctioneerd.

Object
Onderhavige ruimte bestaat uit circa 412 m2 bvo en is verdeeld over verschillende ruimtes. Voor een gedetailleerd overzicht verwijzen wij u naar de plattegrondtekening. De commerciële ruimte kent twee entrees: één aan de voorkant van het object, bereikbaar vanaf de Markt. En één aan de achterzijde waar zich de expeditie plaats met ontsluiting naar de straat ‘Achter het Stadhuis’ bevindt. In de commerciële ruimte zijn meerdere toiletgroepen aanwezig.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd. Te weten; de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast. Het object wordt opgeleverd in de staat waarin de ruimte zich bevindt op de ingangsdatum van het huurcontract.

Parkeren
Het centrum van ‘s-Hertogenbosch beschikt over ruim voldoende parkeerfaciliteiten; onder meer parkeergarages Sint Josephstraat en de Wolvenhoek, die zich beide op loopafstand bevinden. De ‘nieuwe’ parkeergarage St.-Jan, aan de Hekellaan, biedt ruimte aan circa 1.040 voertuigen. Bovendien wordt er in ‘s-Hertogenbosch ook aan de fietsers gedacht. De fietsenstalling in de Kerkstraat heeft ruimte voor circa 1.100 en gratis te parkeren fietsen.

Bijzonderheden
Onder voorbehoud van gunning door verhuurder.

Aanvaarding
Per direct.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan