Resultaten laden ...

Nieuwe Binnenweg 194

403 m2 winkelruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs € 81.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Middelland

Algemeen:
Winkelruimte gelegen aan de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam, in het gedeelte tussen de ‘s-Gravendijkwal en de Claes de Vrieselaan. In de nabijheid van het winkelpand treft men o.a. Coffee Company, Praxis City, Ekoplaza, Sranang, Urban Espresso Bar, Hensepeter, HFC, Banketbakkerij/Chocolaterie J. Van Dijk. Elders treft men o.a. Albert Heijn, Lidl, Dirk van den Broek, Tanger, Kruidvat, Etos, Hartman Binnenhuisadviseurs, Metz Woninginrichting, Vermeyden, Schorem en Koekela. Eveneens zijn er een verscheidenheid aan horecagelegenheden gevestigd zoals o.a. Rotown, Spaghetteria, Westerpaviljoen, Ari, Spaghettata en de Café’s Steijn, Rijke & De Wit alsmede Bakeliet.

Oppervlakte:
Begane grond 403,40 BVO conform NEN 2580

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende verlengingen van telkens 5 jaar.

Huurprijs:
€ 81.000,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een brutobetalingsverplichting van tenminste drie maanden, e.e.a. afhankelijk van de uitkomst van een eventueel namens verhuurder naar huurder verricht kredietwaardigheidonderzoek.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks worden herzien - voor het eerst één jaar na huuringangsdatum - op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) en zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
De huurprijs zal worden belast met omzetbelasting. Uitgangspunt is, dat de huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Model huurovereenkomst:
Standaard ROZ-Model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW zoals vastgesteld d.d. 17 september 2012, de daartoe behorende algemene bepalingen alsmede eventueel aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door en/of vanwege verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en in de alsdan bevindende staat aan huurder opgeleverd. Voor de in het gehuurde aanwezige voorzieningen - welke niet tot het casco/gehuurde behoren - heeft verhuurder derhalve geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht en deze worden gedurende de huurperiode(n) in huidige staat om niet aan huurder ter beschikking gesteld.