Resultaten laden ...

Rendementsweg 12

300 - 3.562 m2 winkelruimte te huur in Mijdrecht

Kenmerken

Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs € 75 m²/jaar
Functie Winkelruimte
Bedrijventerrein Bt Noord-Oost
Bouwjaar 2000

Multifunctionele PDV winkelruimte tevens geschikt als showroom, magazijn en kantoorruimte. Dit eigentijdse gebouw met veel glas is gesitueerd op een prominente locatie in een retailstrip in de periferie van de gemeente Mijdrecht. Aan de voorzijde voorzien van verdiepingshoge glaspuien, aan de achterzijde expeditie met logistieke deuren.
In het 'zustergebouw' is een meubelzaak gevestigd (Seats and Sofas) en een sportschool. In de nabijheid bevinden zich vestigingen van o.a. Keukenkampioen en Karwei, autodealerbedrijven (Renault/ Toyota) en woninginrichters e.d.

Indeling en oppervlakte:
Aan de voorzijde grote glaspuien met dubbele deuren, aan de achterzijde expeditie v.v. overheaddeur. De beschikbare ruimten zijn verder vrij indeelbaar naar de wens van de huurder.

Totaal verhuurbaar oppervlakte: ca. 3.500 m² in units v.a. ca. 300 m², momenteel ca. 250 m² beschikbaar op de 1e verdieping.

Opleveringsniveau per unit:
- toiletten;
- (deels) systeemplafond met geïntegreerde verlichting;
- (deels) verwarming;
- (huidige) vloerbedekking.

Gebruiksmogelijkheden:
Voor veel gebruiksdoeleinden geschikt w.o. perifere detailhandelsruimte, alsmede sport en leisure en kantoorgebruik. De units zijn vrij indeelbaar en combineren van functies is mogelijk.

Parkeren:
Op het terrein waar het gebodene deel van uitmaakt zijn circa 150 parkeerplaatsen voor bezoekers en personeel gesitueerd.

Bijzonderheden:
- zichtlocatie;
- moderne architectuur en uitstraling;
- ruime parkeermogelijkheden;
- uitstekend ontsloten;

Zekerheidstelling:
Huurder dient een bankgarantie/waarborgsom af te geven ter grootte van 3 maanden huur + BTW als zekerheid voor het nakomen van verplichtingen.

Aanvaarding:
De beschikbare ruimte is op korte termijn te aanvaarden.

Bereikbaarheid
Uitstekend bereikbaar door de directe ligging nabij de N196, N201 en de nabijheid van de A2, A5 en de A9. Ook per openbaar vervoer is het geheel goed te bereiken. Op loopafstand van de dorpskern van Mijdrecht.
Mijdrecht ligt centraal in Nederland waardoor Amsterdam, Aalsmeer, Schiphol en Hilversum prima te bereiken zijn. De gemeente De Ronde venen omvat de kernen Mijdrecht, Vinkeveen/Waverveen, Wilnis en Abcoude.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan