Resultaten laden ...

Rivieradreef 50

141 m2 winkelruimte te huur in Haarlem

Kenmerken

Huurprijs € 2.250 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Europawijk

In Centrum Schalkwijk hebben wij te huur van een particuliere eigenaar, een goed onderhouden turn key winkelruimte ca. 140 m2 met een frontbreedte van 4,7 meter. De winkel heeft een voor en achteruitgang. Diverse gebruiksmogelijkheden. Eigenaar staat open voor flexibele huurtermijnen.

Gelegen in het hart van winkelcentrum Haarlem-Schalkwijk met als buren ICI Paris XL, Douglas, Pearle Opticiens, Van Haren en schuin tegenover Nelson en T-Mobile. Tevens zijn er in het winkelcentrum andere grote winkelketens als Action en C&A gevestigd.

Het winkelcentrum heeft meer dan 110 winkels en wordt in de loop van de jaren gemoderniseerd. De nieuwe AH vestiging is al geopend net als de bioscoop Kinepolis. Daarnaast worden er in Schalkstad de aankomende jaren duizenden woningen ontwikkeld wat uiteraard zeer positief is voor het functioneren van het winkelcentrum.

Parkeren kan in de nieuwe of de oude parkeergarage.

Oppervlakte : ca. 140 m2 VVO

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal bij vooruitbetaling.

Servicekosten:
€ 35,00 p.m2/p.jr. te vermeerderen met omzetbelasting, exclusief eigen verbruik voor nutsvoorzieningen.

Garantie:
Afgifte bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van een kwartaal huurverplichting inclusief servicekosten en vermeerderd met omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Conform ROZ winkelruimte 2012 (7:290 BW) inclusief algemene bepalingen.

Indexering:
Jaarlijks volgens het Consumenten Prijsindex (CPI) reeks alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal bureau voor de Statistiek (CBS).

Bereikbaarheid:
Zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, bus 3,7,73, en de sneldienst R-NET300 (Hoofddorp-Schiphol-Amsterdam-Amstelveen-Amsterdam Z.O.) en auto N 205/A9 (Amsterdam/Den Haag/Alkmaar).

Laden-lossen: Aan de achterzijde (Andalusië).

Parkeren:
Volop parkeergelegenheid in de overdekte garage of parkeerterrein. Hier geldt een parkeertarief van € 0,55 per uur en na het 4e uur € 1,10 per uur.

Voorbehouden:
-Definitieve goedkeuring ‘particuliere’ eigenaar
-Aan deze informatie kan geen rechten worden ontleend