Resultaten laden ...

Tramstraat 112 - 112A

300 - 640 m2 winkelruimte te huur in Katwijk

Kenmerken

Huurprijs € 95 m²/jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Noord-Oost

Zee aan ruimte in Katwijk

Op zoek naar een zichtlocatie voor een winkel, showroom, sportschool of kantoor met een breed en dus panoramisch front? En dat ook nog in het centrum van Katwijk? Het lijkt een speld in een hooiberg, maar die speld is gevonden. Om precies te zijn aan de Tramstraat 112(a).

De ruimte is uniek, want zelden komt een dergelijke grote, open ruimte met een frontbreedte van 30 meter en een oppervlakte van maar liefst 640 m² in Katwijk beschikbaar. Het pand maakt onderdeel uit van winkelcentrum De Trambaan en is pal naast publiektrekker Action gelegen.

Tramstraat 112(a) heeft een multifunctionele bestemming. Denk aan een sportschool, aan medische en maatschappelijke praktijk, showroom of kantoor. Of anderszins? Laat uw fantasie spreken, ook wat indeling betreft. De open ruimte is door de courante vorm en de hoge plafonds optimaal in te delen.

De energienota – in deze tijd een belangrijk item – kan geen struikelblok zijn. Het pand heeft het duurzaamste energielabel A.

Parkeren? Ook geen probleem, er is voldoende parkeren in de directe omgeving, onder meer in de parkeergarage onder het winkelcentrum. Sportievelingen kunnen de fiets rondom het pand kwijt.

Wat de huurprijs betreft: deze is betaalbaar met een vanaf-prijs van € 95,- per m² per jaar, exclusief BTW. Overigens is deelverhuur bespreekbaar vanaf ca. 300 m².

Locatie
Met eigen vervoer is het object goed uitstekend bereikbaar, mede door de onder het winkelcentrum gelegen parkeergarage en de nabijheid van de N206 welke voor een directe verbinding met autosnelweg A44 zorgt. Per openbaarvervoer is het object tevens goed bereikbaar door een bushalte op minder dan 100 meter loopafstand met een directe verbinding met het NS station ‘Leiden Centraal’.

Oppervlak
Totaal ca. 640 m2.

Overigens is deelverhuur bespreekbaar vanaf ca. 300 m².

Wijze van oplevering
In huidige staat.

Bestemming/gebruik
Volgens verkregen informatie is de vigerende bestemming ter plaatse: Enkelbestemming ‘Gemengd - 2’ met functieaanduiding ‘horeca van categorie 1 uitgesloten’. Zie verder bijlage met bestemmingsplan.

Voor nader informatie verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente Katwijk.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 95,- per m2 per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten
€ 22,- per m2 per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
In overleg.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Energielabel
Energielabel A.

Parkeervoorzieningen
Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving, onder meer in de parkeergarage onder het winkelcentrum. Sportievelingen kunnen de fiets rondom het pand kwijt.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan