Resultaten laden ...

Waterspiegelplein 10 H

80 m2 winkelruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrale Markt
Bouwjaar 1997

Bij Amsterdam Westerpark wordt een fietsenwinkel ter overname aangeboden, dicht gelegen tegen het centrum van Amsterdam aan.
Het unieke van deze winkel is dat het in een ecowijk ligt, met een duurzaam karakter en volledig autovrij is.
Het aantal autoparkeerplaatsen om de wijk heen is ongeveer een kwart van het aantal woningen. Dit heeft als gevolg dat het meerendeel
van de bewoners veelal gebruik maakt van de fiets en de aankopen en reparaties van fietsen bovengemiddeld zijn in dit deel van Amsterdam.
Schuin tegenover de winkel bevindt zich het bekende restaurant ‘Amsterdam’, waar klanten bijv. tijdens een reparatie of na een aanschaf
iets kunnen drinken en/of eten in een gezellige atmosfeer.
Voor de winkel bevindt zich een groot plein, waar in alle rust proefgereden zou kunnen worden op een fiets.
Verder heeft de winkel een uitstekende verbinding met het OV. Buslijn 18 met het Centraal Station en Amsterdam West (Slotervaart ziekenhuis).
CS is evt ook te bewandelen (2,9 km).
De winkel is verder goed beveiligd en heeft aan de binnenkant van de etalageramen een rolluik, waardoor je makkelijk nog alle fietsen kunt bewonderen en ook
het raam aan de zijkant van de winkel is op die manier beveiligd. Het rolluik aan de voorkant is bovendien op afstand te bedienen.
De oppervlakte bedraagt 80 m2 (ruim 5x15 m) en hoogte 3,40 m voor en 2,40 m achter in de winkel.
De voorkant is voorzien van heel veel glas (mooie etalage) en is gelegen op het zuiden wat meestal voor redelijk wat licht en warmte zorgt.
Graag nodigen we u uit voor een bezichtiging.

Adres:
Waterspiegelplein 10H
1051PB Amsterdam
Gerhard Diddens 06 22222611

De vraagprijs bedraagt:

125.000 euro (dit is inclusief huurkosten en servicekosten t/m februari 2024)
Het huurbedrag bedraagt 1900 euro/maand (vanaf maart 2024) en de servicekosten waarschijnlijk 130 euro/maand (Dit bedrag wordt vastgesteld door een VvE)