Resultaten laden ...

Crisisproof: verhuur een werkplek!

19 jun 2013 - door Bedrijfspand.com

Crisisproof: verhuur een werkplek!

Lege werkplekken zijn saai om tegen aan te kijken en bovendien kosten deze lege werkplekken geld. Gevulde werkplekken daarentegen leveren, als het goed is, juist geld op. Eén of een aantal werkplekken over? Of zelfs een heel gebouw? Het verhuren van deze werkplekken kan voor u dus een ideale mogelijkheid zijn.

Hoe verhuur ik mijn werkplek?

Een werkplek verhuren kan op verschillende manieren. Zo kunt u dit via een makelaar proberen, maar er is een makkelijkere en goedkopere oplossing. U kunt uw werkplek online aanbieden. Dit kan via sites als Marktplaats.nl of Bedrijfspand.com. Het contact met de potentieel geinteresseerden heeft u zelf in de hand. U bepaald dan wie uw werkplek komt invullen.

Aan wie verhuur ik mijn werkplek?

U kunt uw werkplekken verhuren aan bijvoorbeeld startende ondernemers of zelfstandige ondernemers. Dit kan in alle sectoren, van de creatieve sector tot de zakelijke sector. In elke denkbare sector zijn veel zelfstandige ondernemers aan het werk die op zoek zijn naar een inspirerende werkplek.

Wat zijn de voordelen?

Het verhuren van werkplekken heeft voor u diverse voordelen. Ten eerste de kosten, een gevulde werkplek levert u geld op. Leegstand kost u alleen maar geld. Voor uw netwerk is het ook een perfecte mogelijkheid. Door uw werkplekken te verhuren ontmoet u nog meer inspirerende, enthousiaste en gemotiveerde mensen met kennis van hun eigen business. Naast de verhuur kunnen er dus ook goede samenwerkingen uit ontstaan.

Voor de huurder

Voor een huurder is uw werkplek nog interessanter als u meer kunt bieden dan een werkplek alleen. Hierbij kunt u denken aan een motiverende en inspirerende omgeving. Het organiseren van trainingen, lezingen en bijvoorbeeld een wekelijkse netwerkborrel is voor huurders dus zeker interessant. Voor u zelf als verhuurder en uw eigen werknemers biedt dit natuurlijk ook mogelijkheden.

Meteen beginnen?

Wild enthousiast of toch nog sceptisch? Laat eens wat mensen langskomen en biedt een goede match een proefperiode van bijvoorbeeld 3 maanden aan. Begin vandaag nog met een advertentie op Marktplaats.nl of Bedrijfspand.com.

Terug naar blog overzicht