Resultaten laden ...

Hoe bedrijfsmakelaars 3000 euro kunnen besparen

01 nov 2013 - door Bedrijfspand.com

De kranten staan er dagelijks vol mee. Op het nieuws wordt er veel aandacht aan besteed. En u als vastgoed aanbieder hebt er last van, leegstand van commercieel vastgoed. De kosten lopen per maand enorm op, hoe eerder u het pand verkoopt of verhuurt hoe lager uw kosten zijn.

Bedrijfspand.com is een site waarop aanbieders en zoekers elkaar al tien jaar weten te vinden. Wij maken het voor iedereen mogelijk om zelf bedrijfspanden aan te melden en te beheren. Een gratis vastgoed advertentie is een uitstekende eerste stap. Maar niet elk bedrijfspand is gelijk. In elke stad/ regio gelden andere voorwaarden. Zo verschillen vraag en aanbod per provincie, stad en zelfs per straat. Voor elk pand zijn er bijpassende marketing acties gewenst die de verkoop/ verhuur van een pand kan versnellen. Bedrijfspand.com biedt deze opties. Wij zijn er voor u. U bepaalt zelf hoe uw advertentie getoond wordt aan de 100.000 bezoekers die maandelijks onze site weten te vinden.

Onze tarieven maken ons uniek, ten opzichte van de concurrenten bespaart u als makelaar met 30 panden al snel zo'n €3000 per jaar. En als u door alle relevante bezoekers een van deze panden een maand eerder verkoopt of verhuurt, dan heeft u uw investering in marketing al weer terug verdiend.

Het aanmelden van een bedrijfpand is snel, gemakkelijk en goedkoop. Met een advertentie op Bedrijfspand.com voorkomt u onnodige kosten en krijgt u meer service voor minder geld.

Terug naar blog overzicht