Resultaten laden ...

Kritische Huurders Commercieel Vastgoed

11 okt 2013 - door Bedrijfspand.com

Uit een analyse van Dynamis vastgoedconsultants is gebleken dat huurders van kantoorruimte of werkplekken steeds kritischer zijn op de te huren locatie. Makelaars en vastgoedaanbieders merken dat huurders hogere eisen hebben en lagere netto huurprijzen eisen. Dit wordt onderschreven door Mart-Jan Krabben, marketeer bij Bedrijfspand.com. ‘De markt voor commercieel vastgoed is al jarenlang een pull markt. Dit houdt in dat de macht bij de koper ligt. De transparantie op de markt was nog nooit zo hoog. Op onze site is het gemakkelijk om per stad te zoeken naar actuele bedrijfspanden. Zoekers laten een bog zoekopdracht achter als er geen passend aanbod gevonden wordt.

24/7 online

Aanbieders van bedrijfsonroerend goed moeten hun uiterste best doen om hun aanbod concurrerend te vermarkten en dit adequaat te communiceren. Dit kan zowel on- als offline. Online moet je op topposities staan in de zoekresultaten van zoekmachines als Google om überhaupt in de consideration set van de zoeker te komen. Omdat iedereen tegenwoordig 24/7 online is met de smartphone, laptop of tablet wil je als aanbieder gevonden worden met relevante termen.

Online Presentatie

De online presentatie laat volgens Krabben nog al vaak te wensen over. 'Bezoekers klikken op aansprekende advertenties met duidelijke foto’s. Wat we vaak zien zijn inferieure foto’s en snel geschreven teksten. Deze advertenties worden grotendeels genegeerd door kritische zoekers. Opvallend is dit zeker, de gemiste inkomsten uit huur of verkoop staan natuurlijk niet in verhouding tot de lage investering in tijd en geld.'

Waarde Propositie Bedrijfspand.com

Maar wat kunnen aanbieders doen? 'We bieden een unieke waarde propositie. Op geen enkele andere website krijg je voor je euro zoveel views en waarde als op Bedrijfspand.com. Met een advertentie op Bedrijfspand.com vergroot u de kans dat het tot een deal komt. Zeker als uw doelgroep online naar een bedrijfspand zoekt. Bij ons kun je er voor kiezen om eenvoudig zelf je aanbod te plaatsen en te wijzigen. Heb je echter meer panden in je portefeuille, met regelmatig mutaties? Dan is een koppeling tussen Bedrijfspand.com en de site van de aanbieder mogelijk. Het makkelijke hieraan is dat je advertenties niet meer op meerdere locaties hoeft aan te passen.

Wat zijn op het moment populaire bedrijfspanden?

We zien het aanbod op Bedrijfspand.com dagelijks groeien. Kantoorpanden en werkplekken uit heel Nederland worden dagelijks aangeboden. Aan de vraagzijde zien we dat vooral (tijdelijke) werkplekken en horecapanden in grote steden populair zijn’.

Terug naar blog overzicht