Resultaten laden ...

Uitdagende en Leuke HBO Stage Groningen

21 aug 2013 - door Bedrijfspand.com

Studeer jij HBO commerciële economie, communicatie of vastgoed en makelaardij en heb je interesse in internet, vastgoed, sales en marketing? Kom dan stage lopen bij Bedrijfspand.com. De grootste gratis online marktplaats voor vraag en aanbod van bedrijfspanden.

Je onderzoekt hoe wij verder door kunnen groeien (bv door het verbeteren van de website, benaderen nieuwe doelgroepen) en verzorgt samen met ons de online en offline promotie van de website. Verder zijn sales van producten en acquisitie van nieuwe aanbieders belangrijke taken. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, alles wat wij vragen is ambitie, passie en drive. Bedrijfspand.com werkt in een flexibel en jong team in de binnenstad van Groningen. Bij Bedrijfspand.com is altijd ruimte voor eigen ideeën en initiatieven.

Contact

Interesse in deze HBO stage? Reageer dan snel door je curriculum vitae en motivatiebrief te e-mailen. Dit kan via info@bedrijfspand.com of 050-7501195 tav Dhr. Jop Reyntjes. Wellicht zien we je snel op ons kantoor in Groningen.

Gewenste studenten profiel

-(Derdejaars)hbo-student marketing, commerciële economie, communicatie, of vastgoed en makelaardij.
-Je bent initiatiefrijk, creatief, flexibel en je hebt een hands-on mentaliteit
-Je hebt affiniteit met (online) marketing en/of de vastgoedwereld.
-Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift en je communicatiestijl is helder (kort en bondig).
-Stagevergoeding in overleg.

Terug naar blog overzicht