Resultaten laden ...

Meer kijkers voor uw leegstaande panden bereiken

05 feb 2009 - door Bedrijfspand.com

Hoe krijgt u meer kijkers en dus meer kans op een koper of huurder voor uw pand? Regelmatig krijgen wij de vraag wat de beste manier is om bedrijfspanden op Bedrijfspand.com te promoten. In de eerste plaats zijn goede foto's belangrijk, maar geef ook duidelijk aan wat de mogelijkheden van de bedrijfsruimte zijn. Zorg voor een goede omschrijving van het object en denk hierbij aan relevante zoekwoorden. Steeds meer bezoekers gebruiken zoekmachines als Google met een gerichte zoekopdracht als ,,bedrijfsruimte met woning in de gemeente Assen,, of ,,winkelruimte A locatie Amsterdam 200 vierkante meter,,. Indien u relevante zoekwoorden in uw pandomschrijving verwerkt trekt u dus meer bezoekers naar uw object. Andere zaken die meehelpen aan meer geïnteresseerden zijn:

  • Vermeld een vraagprijs die marktconform is.
  • Update uw pand meteen zodra zaken als de prijs of de mogelijkheden veranderen.
  • Plaats de gratis Bedrijfspand.com raamposter op uw object.
  • Vermeld bij uw object waar het pand voor geschikt is: ideaal voor administratiekantoor, ontwerpstudio of fietsenzaak bijvoorbeeld.
  • Geef een uitgebreide omschrijving van de ligging van het object zoals de nabijheid van een treinstation, busstation, snelweg etc.

Terug naar blog overzicht