Resultaten laden ...

Opslagruimte huren? Bel Boxie24!

10 dec 2020 - door Bedrijfspand.com

Opslagruimte huren? Bel Boxie24!

Bedrijven en persoonlijke levens veranderen en passen zich meer dan ooit aan. Prioriteiten en vereisten veranderen, wat betekent dat u aanpasbare, flexibele partners nodig heeft die aan uw veranderende behoeften kunnen voldoen. Opslagruimte huren? Boxie24 is het belangrijkste full-service opslagbedrijf van Nederland en met onze combinatie van ervaring, expertise en enthousiasme staan ​​wij klaar om ons aan te passen aan al uw professionele en persoonlijke opslag behoeften. Zowel particulieren als zakelijke klanten vinden hun totale opslagoplossing bij Boxie24!

Wie zijn we?

Boxie24 is de toonaangevende full-service, handige en betaalbare leverancier van opslagoplossingen voor iedereen, van studenten tot multinationals. Ons moderne, dynamische bedrijf kan binnen één dag een full-service opslagoplossing op maat voor u faciliteren, online of telefonisch. Met vestigingen in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten; Boxie24 heeft een ongeëvenaarde expertise in het opslaan van goederen voor verschillende klanten met uiteenlopende behoeften. Als dochteronderneming van de enorm succesvolle Reinders Corporation heeft Boxie24 een uniek inzicht in de opslagbehoeften van bedrijven, van lokale salons tot Starbucks. Bovendien weten onze vriendelijke en enthousiaste medewerkers precies wat er nodig is voor persoonlijke opslag, met alles van studio-appartementen in Amsterdam tot Penthouses in Manhattan. Onze deskundige medewerkers staan ​​klaar om u door elke stap van het opslagproces te leiden, van offerte tot retournering, wat betekent dat het opslaan met Boxie24 eenvoudig en stressvrij is!

Hoe werkt het?

Boxie24 biedt full-service, all-inclusive opslag. Dit houdt in dat wij alles uit uw handen nemen, van ophalen tot opslag en het retourneren van uw goederen. Het enige dat u hoeft te doen, is uw telefoon opnemen en onze service aanvragen! Hieronder ziet u stap voor stap hoe uw Boxie24-klantervaring eruit zal zien!
 

 1. U bezoekt onze website op: https://www.boxie24.com/en-nl/ of belt ons op 085-001-2853 voor een full service offerte voor opslag in uw regio.
 2. Eén van onze vriendelijke verkopers leidt u door alle details die voor uw zaak relevant zijn. Zij zijn vanaf dit moment uw aanspreekpunt tot op het moment dat u uw goederen terug ontvangt!
 3. U ontvangt uw Boxie24-offerte! Dit omvat alle kosten die u tot het einde van uw abonnementsperiode moet betalen. Geen verborgen kosten!
 4. U kiest de datum waarop u uw spullen op uw adres wilt laten ophalen en wij plannen dat in. Heeft u ook een aantal verhuisdozen nodig? Deze verstrekken we graag.
 5. Een paar dagen voor uw ophaaldatum bezorgen wij uw dozen, evenals onze duidelijke en eenvoudige verpakkingsrichtlijnen. Je begint met het voorbereiden van je spullen voor het ophalen! Geen zin om zelf in te pakken? Praat met één van onze klantenservicemedewerkers en we zullen gezamenlijk een plan maken!
 6. Ophaaldag! Ons professionele verhuisteam komt aan, doet al het zware werk, laadt de truck in en levert af bij de opslag-faciliteit. Gemakkelijk, toch?
 7. Je spullen worden afgeleverd in onze veilige, hoogwaardige opslagruimte in Amsterdam-Zuid. Het wordt ingepakt en vervolgens beveiligd, klaar totdat je het weer nodig hebt.
 8. Heb je al je spullen, of zelfs maar een deel ervan, terug nodig? Neem contact met ons op en we regelen met plezier een volledige of gedeeltelijke retourlevering die net zo stressvrij is als het ophalen!

 

Ons verkoop- en klantenserviceteam is er trots op persoonlijk en benaderbaar te zijn. Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op en we zullen zien wat we voor u kunnen doen!

 

Duizenden klanten over twee continenten kiezen Boxie24 voor hun opslagoplossingen! Wereldberoemde merken zoals Starbucks en Spotify voor studenten en gezinnen, evenals allerlei soorten mensen en bedrijven daartussenin, vertrouwen op de prijs, het gemak en de expertise van Boxie24 om goedkoop en veilig op te slaan. Jij ook? Nog overtuiging nodig lees dan snel verder over hoe wij self storage aanbieden waar u blij van wordt.

Voordelen van opbergen met Boxie24

 • Gemak: Vanaf het moment dat u onze site bezoekt, tot het moment dat uw goederen weer veilig in uw handen zijn, regelt Boxie24 alles. Geen stress, geen zorgen, dat is de Boxie24-ervaring in een notendop!
 • Professionaliteit: We hebben een schat aan ervaring en expertise op elke afdeling. Van onze verhuizers tot onze marketeers, we hebben kennis verspreid over drie landen en zijn enorm toegewijd aan ons werk en aan onze klanten.
 • Aanpassingsvermogen: moet u op korte termijn wat van uw spullen ophalen? Misschien vraagt u zich af hoe het zit het met het toevoegen van meer goederen en het vergroten van uw abonnement? Dit is allemaal mogelijk en geregeld met niet meer dan een telefoontje of e-mail naar een van onze Customer Care-vertegenwoordigers. We zijn trots op de flexibiliteit die we bij Boxie24 kunnen aanbieden.
 • Vriendelijkheid: Bij Boxie24 proberen we communicatie persoonlijk te houden. Juist door onze Customer Service en Sales teams klein te houden kunnen we garanderen dat u van begin tot eind één aanspreekpunt heeft. Dit zorgt ervoor dat er een Boxie24 vertegenwoordiger is die uw zaak van binnen en van buiten kent.
 • Betaalbaarheid: zonder verborgen kosten weet u precies waarvoor u betaalt. En je zult verrast zijn! Onze prijzen zijn de goedkoopste, en als dat niet het geval is, zullen we onze concurrenten evenaren of met een beter bod overtreffen!

 

Goedkope opslagruimte nodig? Boxie24 is uw enige bestemming voor full-service, handige en betaalbare opslag die op maat wordt gemaakt om aan uw behoeften te voldoen! Van begin tot eind zijn jouw spullen veilig bij ons. Zelfs als u slecht tijdelijke opslag nodig heeft bieden wij de service waar u op wacht. Dus, als uw spullen wilt opslaan dan is dat bij Boxie24 geregeld met een eenvoudig telefoontje of mailtje! Wacht niet en neem direct contact op!

Terug naar blog overzicht