Resultaten laden ...

Bedrijfsruimte Axel

Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Axel. Een werkplek met uitzicht, een winkelpand in dat gezellige straatje of een bedrijfspand met uitstraling. Op Bedrijfspand.com vind je het actuele aanbod in Axel en omgeving. Ook voor het zelf verkopen of verhuren van bedrijfsruimte in Axel bieden wij een goede oplossing.

Momenteel hebben we in Axel niet zoveel aanbod. We hebben het zoekgebied automatisch vergroot tot 20 kilometer. Zo heb je een overzicht van te huur en te koop staande panden in de omgeving van Axel. Bekijk ook het bedrijfsmatig aanbod in de gemeente Terneuzen voor meer aanbod in de regio.

Aanbod bedrijfsruimte in Axel

Er zijn weinig of geen resultaten gevonden in deze plaats, daarom is het zoekgebied vergroot tot 20 kilometer.

Oostelijk Bolwerk 11, Terneuzen
Kantoorruimte te huur, 300m2

€ 1.750 per maand

Marijkeplein 3a, Kloosterzande
Winkelruimte te huur en te koop, 178m2

Prijs: € 149.000/€35m2

 Zoekfilters


Bedrijfsruimte aanbod in Axel

De gemeente Axel kenmerkt zich door diverse bedrijven. Er zijn ruim 80 winkelpanden, 30 horecagelegenheden en op zaterdag vindt u 40 kramen in het centrum. Axel kent ook meer dan 300 MKB bedrijven. De stad vervult de functie van streekcentrum, met betrekkelijk veel winkels. Axel blijft zich uitbreiden. Veel werkgelegenheid is te vinden in de industrie van de Kanaalzone Zoek nu in ons aanbod bedrijfsruimte of laat gratis een zoekopdracht achter.