Resultaten laden ...

Ambachtsweg 13

1.200 m2 bedrijfsruimte te koop in Rhoon

Kenmerken

Prijs € 1.399.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Industrieterrein Overhoeken
Bedrijventerrein Overhoeken

Voor verkoop bieden wij deze representatieve bedrijfsruimte met buitenruimte aan welke is gelegen aan de Ambachtsweg 13 te Rhoon. Het kantoren- en bedrijvengebied aan de Ambachtsweg is gesitueerd langs de A15. De locatie is uitstekend per auto ontsloten via de op- en afrit Rhoon/Charlois. Het centrum
van de stad is goed bereikbaar via de Zuiderparkweg.

Oppervlak
Begane grond & 1e verdieping ca. 200 m² v.v.o. kantoorruimte
Bedrijfsruimte ca. 400 m²
Buitenterrein ca. 600 m²

Bouwjaar
1987

Kadastrale aanduiding
Gemeente Rhoon
Sectie A
Nummer 6437
Kadastrale grootte circa 1.280 m²

Vraagprijs
€ 1.399.000 k.k.

Bereikbaarheid
Per auto zijn de Groene Kruisweg (N492), de Rijksweg A15 (Rotterdam - Rozenburg), en daarmee de Rotterdamse Havens, uitstekend bereikbaar. Metrostation 'Rhoon' (verbinding met De Akkers - Rotterdam CS) is op steenworp afstand gelegen. Busverbinding "De Overhoeken" is gelegen aan de entree van het bedrijventerrein.

Huuropbrengst
€95.400,- per jaar. Expiratiedatum huurovereenkomst 31/03/2028.

Energielabel
A+

Wijze van oplevering:
In de huidige staat "as is, where is"

Aanvaarding
In overleg

Voorbehoud
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de bedrijfsruimte gelegen aan Ambachtsweg 13, 3161 GL, Rhoon.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zo secuur mogelijk opgenomen, doch mogen de oppervlakten niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd conform NEN 2580 meetrapportage.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan