Resultaten laden ...

Anklaarseweg 121 F

75 - 225 m2 bedrijfsruimte te huur in Apeldoorn

Kenmerken

Huurprijs € 2.150 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Stadhoudersmolen
Bedrijventerrein Stadhoudersmolen

Op één van de betere locaties van Apeldoorn naast de KwikFit en McDonald's wordt deze bedrijfsunit te huur aangeboden. De bedrijfsunit heeft een totale oppervlakte van circa 300 m² welke verdeeld is over de begane grond en de 1e verdieping. Aan zowel de voorzijde als achterzijde is een overheaddeur aanwezig en de verdieping is toegankelijk via de 2 trappen. De vrije hoogte van de begane grondvloer bedraagt maar liefst 4,00 meter en op een gedeelte van de verdieping (ca. 75 m²) zal een kantoor worden gerealiseerd welke sausklaar wordt opgeleverd en voorzien is van systeemplafond met verlichting en airco!! Uiteraard is het mogelijk om de bedrijfsunit verder, na overleg, verder af te bouwen.

Ligging
Als we McDonald’s zeggen, dan hoeven we in feite niks te zeggen over de ligging, want die locaties zijn altijd goed! Zo ook de ligging van deze bedrijfsunit.

De locatie valt onder bedrijventerrein Stadhoudersmolen (Apeldoorn-Noord), maar de bedrijfsunit is onderdeel van een kleinschalig terrein waar ook KwikFit en McDonald’s is gevestigd.

De bedrijfsunit is snel en eenvoudig te bereiken vanwege de uitvalswegen en de op- en afritten van de A50 zijn op enkele minuten afstand. Het centrum van Apeldoorn ligt op 5-10 minuten rijden. Op loopafstand is ook een bushalte gesitueerd waardoor ook de bereikbaarheid met openbaar vervoer goed te noemen is.

Oppervlakte
De totale oppervlakte is circa 300 m² en is verdeeld over 2 lagen.

De begane grond bestaat uit 150 m² bedrijfsruimte en de verdieping is verdeeld in 75 m² bedrijfsruimte (met raampartijen) welke geschikt is voor opslag, kantine, werkruimte of andere doeleinden en 75 m² kantoorruimte.

Opleveringsniveau
In huidige staat met de navolgende voorzieningen;

- overheaddeur voorzijde (4,000 hoogte x 3,600 breedte);
- overheaddeur achterzijde (3,850 hoogte x 3,000 breedte);
- aparte doorloopdeur, zowel aan de voor- en achterzijde;
- trap naar verdieping (2x);
- gladde betonvloer;
- open te zetten ramen (verdieping);
- toiletten (2 stuks);
- pantry;
- verlichting (led), zowel begane grond als verdieping;
- mechanische ventilatie
- kantoorruimte wordt sausklaar opgeleverd en voorzien van systeemplafond met verlichting en airco.

Eventuele andere afbouwwensen zijn in overleg mogelijk!!

Parkeergelegenheid
Voor elke bedrijfsunit is er rekening gehouden met 2 parkeervakken op eigen terrein. De overige parkeervakken op basis van First Come - First Use.

Bestemming
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Anklaarseweg naast 121. De bestemming van het perceel is: Bedrijventerrein. U kunt het bestemmingsplan bij ons opvragen.

Op het perceel gelden wel enkele beperkingen, want er mogen geen bedrijfsactiviteiten plaatsvinden, welk (mogelijkerwijs) concurrerend en/of conflicterend zijn met de bedrijfsactiviteiten die al op de locatie plaatsvinden: KwikFit, de exploitatie van een benzinestation en McDonald's.

Huurcondities

Huurprijs: € 2.150,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn: 5 jaar + 5 verlengingsjaren, andere termijnen in overleg.

Opzegtermijn: 12 maanden, andere termijnen in overleg.

Servicekosten: Niet van toepassing, het gehuurde is voorzien van eigen meters ten behoeve van water en elektra.

Betaling: Per maand/kwartaal (in overleg), vooruit te betalen.

Omzetbelasting: Er is sprake van een BTW-belaste verhuur

Aanvaarding: Per direct.

Indexatie: De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd overeenkomstig het consumentenprijsindexcijfer (CPI) zoals gepubliceerd door het CBS (2015=100).

Zekerheidsstelling: Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW

Voorbehoud
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan